קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות4
ציון בריאות18
מגזין

מרק תפוחים ברוקולי

מרק תפוחים ברוקולי
מרק ברוקולי תפוח יכול להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון hor d ' ouvre שלך. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 10 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 262 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם ברוקולי, תפוח בישול, בצלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חורף. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. מתכון זה מ מתכונים פשוט יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן לקטו אובו צמחוני, ו primal דיאט. , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו תפוח צלוי ומרק ברוקולי, מרק שעועית לבנה טוסקני עם ברוקולי רב – טוויסט שונה לחלוטין על מרק ירקות, ו קרם של מרק ברוקולי, קרם ירקות של מרק ברוקולי.

הוראות

1
הכן את הברוקולי: להפריד את פרחי הברוקולי מן הגבעולים. מקלפים את העור החיצוני הקשוח של הגבעולים עם מקלף ירקות. חותכים את הגבעולים לתוך סיבובים וקוצצים דק (מעבד מזון מסוק מיני עובד היטב עבור שלב זה).
מרכיבים שתצטרך
1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
כגון Butterfinger, קצוץ גסכגון Butterfinger, קצוץ גס
2
מבשלים את בצל פרוס ותפוחים בחמאה: 
מרכיבים שתצטרך
לשימור,לשימור,
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גסכוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
3
מחממים סיר בינוני עבה גדול (4 ליטר) על חום בינוני. ממיסים את החמאה במחבת.
מרכיבים שתצטרך
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גסכוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוסיפים את הבצל ואת התפוח ומורידים את החום לנמוך. מכסים ומבשלים 10 דקות, עד בצל שקוף ותפוחים מתרככים.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,לשימור,
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1
מוסיפים את פרחי הברוקולי ואת הברוקולי הקצוץ לתערובת בצל התפוח.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש
לשימור,לשימור,
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
2
תוסיף את המניה והסיידר.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוח ירוק גדול1 תפוח ירוק גדול
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
3
קשרו את ענפי הקורנית עם מיתר מטבח והוסיפו לסיר.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות, 1)חתוך לקוביות, 1)
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
4
מוסיפים רצועות לימון גרידת לסיר גם כן.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
5
להגדיל את החום, להביא לרתיחה, להפחית את החום כדי לשמור על רתיחה נמוכה, מכוסה. מבשלים 20 עד 25 דקות.
1
הסר מהחום.
2
הסר טימין וקליפות לימון מן המרק (להשליך)! עבודה בקבוצות, מילוי קערה בלנדר לא יותר משליש מלא בכל פעם, פירה המרק.
מרכיבים שתצטרך
קליפות מלימוןקליפות מלימון
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
התאם תבלינים: להחזיר מרק לסיר, לחמם ולהתאים תבלינים לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
4
מקשטים עם עירית טרייה קצוצה לשרת.
מרכיבים שתצטרך
עירית טרייהעירית טרייה