מרשמלו טבעוני
מרשמלו טבעוני נטול גלוטן,, וטבעוני מתאבנים. והוא יספק כ 48 מנות. מנה אחת מכילה עד 0 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 26 קלוריות. המתכון הזה מכסה %0 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 2048 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לכם תמצית vanillan, קרם של טרטר, אבקת סויה לבודד, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו מרשמלו טבעוני שעובד!, מיני בטטה "קדרות" עם מרשמלו טבעוני (שמציעות לחמניה השראה!), ו מרשמלו ביצה נוג (מתכונים דומים).
הוראות
הכן 8 על ידי 8 אינץ כיכר תבנית אפייה על ידי ניפוי mochiko על החלק התחתון של המחבת.
מניחים ½ כוס המים פתיתי אגר אגר לתוך סיר קטן. תניח בצד.
בסיר, לטאטא יחד סוכר 2 כפות mochiko.
מוסיפים חצי כוס מים ומקציפים לשלב. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני. להפחית את החום ולבשל עוד 5 דקות ברתיחה עדינה, ערבוב מדי פעם כדי למנוע גושים להיווצר.
בעוד תערובת סוכר ו mochiko הוא בישול ועיבוי, אבקת סויה whisk לבודד, מסטיק xanthan, מסטיק guar, קרם של טרטר, ומלח יחד בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף whisk. מערבבים כוס וחצי של מים. התחל עם מהירות נמוכה עד התערובת משולבת היטב ולאחר מכן להגדיל את המהירות גבוהה, להכות עד תערובת מחזיקה פסגות נוקשות והוא כמעט שולש נפח, גירוד התחתון הצדדים של הקערה מדי פעם, על 5 דקות.
כאשר סירופ סוכר כמעט מוכן, להביא תערובת אגר אגר ומים לרתיחה על חום בינוני-נמוך, ערבוב כדי להבטיח פתיתי אגר להתמוסס באופן מלא.
בהדרגה, להתחיל לטפטף סירופ חם במורד הצדדים של דוכן מיקסר קערה ולהמשיך להכות במהירות גבוהה עד מבריק meringue דמוי טופס סרטים עבים, 4-5 דקות. לנצח תמצית וניל.
לטפטף לאט בנוזל אגר חם ולהמשיך להכות עוד דקה בערך עד עבה מעט אבל עדיין חם.
מורחים למחבת מוכנה לנפות mochiko על פני השטח. אפשר להגדיר חשוף עד מוצק וקופצני למגע, על 1 שעה.
חותכים לקוביות ואבק לחתוך משטחים עם mochiko, מתנער עודף. חנות, קירור, במיכל סגור עד שבוע.