משולשי גבינה בזיליקום
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל משולשי גבינה בזיליקום. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 45 קלוריות. והוא יספק כ 72 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. אם יש לך ביצים, פלפל, מרגרינה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. נסו עגבניות בזיליקום כפול גבינה משולשים, משולשי גבינה עם רוטב גבינה פיקנטי, ו משולשי גבינה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400ºF. גיליון עוגיות גריז. פירורי גבינה לקערה קטנה; מחית עם מזלג. מערבבים ביצים, בזיליקום ופלפל לבן עד מעורבב היטב.
חותכים פילו גיליונות לאורכו לרצועות 2 אינץ'. מכסים בניילון נצמד, ואז במגבת לחה כדי למנוע מהם להתייבש.
מקום 1 תערובת גבינה כפית רמה על סוף 1 רצועה. מקפלים רצועה על תערובת גבינה, סוף על קצה בצורת משולש, לקצה השני.
מניחים על גיליון עוגיות. חזור עם רצועות שנותרו תערובת גבינה.
מברשת משולשים בקלילות עם מרגרינה.
אופים 12 עד 15 דקות או עד נפוח וזהוב חום.