מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 4 גרם חלבון, 20 גרם שומן, ובסך הכל 262 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים.. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. לכו לחנות ואספו קמח, שוקולד צ'יפס חצי מתוק, סוכר ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 16%. ציון זה לא כל כך גדול. נסו משולשי עוגת גבינה מוקה, בננן ומשולשי שוקולד, ו משולשי פילו שוקולד מקסיקני עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
מרפדים את החלק התחתון והצדדים של 9 אינץ'. תבנית אפייה מרובעת עם נייר כסף כבד. בקערה קטנה, לשלב את פירורי רקיק, חמאה וסוכר 3 כפות; לחץ על החלק התחתון של מחבת מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ליקוריץ צהוב וירוק
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
2
בקערה גדולה מקציפים את גבינת השמנת, הקמח ושאר הסוכר לתערובת אחידה. מקציפים חלב.