משולשי פילו חמוציות
משולשי פילו חמוציות דורשים כ -45 דקות מתחילתו ועד סופו. מתאים ל-30 ומחירו 24 סנט למנה מנות. חלק אחד מהמנה הזו מכיל בערך 1 גרם חלבון , 4 גרם שומן ובסך הכל 111 קלוריות . אם יש לכם אגוזי פקאן, סוכר קונדיטורים, סוכר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. זה עובד היטב בתור מזנון. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית לקטו אובו . בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון ספונקולרי של 9% . מתכונים דומים: משולשי פילו ארטישוק , משולשי פילו תרד ומשולשי פילו סרטנים .
הוראות
מערבבים בסיר את החמוציות, הסוכר, הצימוקים, הפקאנים, הדבש וקליפת התפוז; להביא לרתיחה. להפחית את החום; מבשלים, ללא מכסה, במשך 5 דקות, תוך ערבוב מדי פעם.
מסננים וזורקים כל מיץ. מצננים לטמפרטורת החדר.
מברישים קלות דף פילו אחד בחמאה; מניחים מעל גיליון פילו נוסף ומברישים בחמאה. שמור את הפילו שנותר מכוסה בניילון נצמד ומגבת לחה כדי למנוע ייבוש.
חותכים את שתי היריעות השכבות לשלושה 14 אינץ'. x 3 אינץ'. רצועות.
מניחים כפית מילוי חמוציות בפינה התחתונה על כל רצועה. מקפלים את הבצק על המילוי ויוצרים משולש. מקפלים את המשולש כלפי מעלה, ואז מקפלים את המשולש מעל, ויוצרים משולש נוסף. המשיכו לקפל, כמו דגל, עד שתגיעו לסוף הרצועה.
מברישים את קצה הבצק בחמאה ולוחצים על משולש כדי לאטום. הופכים משולש ומברישים את החלק העליון בחמאה מומסת. חוזרים על הפעולה עם שאר רצועות הבצק ושאר דפי הפילו.
מניחים משולשים על נייר אפייה משומן.
אופים ב-375 מעלות למשך 15-17 דקות או עד להזהבה. מצננים על רשת.
מפזרים סוכר של קונדיטורים.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
אנטיפסטי עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוזה מבעבע. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא NV Hazlitt 1852 Vineyards Cat Fizz Bottle of Wine. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-11 דולר.
NV Hazlitt 1852 Vineyards Cat Fizz בקבוק יין
התערובת העשירה שלו מציעה תחושה תוססת של פרי קדימה עם הפה עם גימור מבעבע פריך.