קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות44
ציון בריאות1
מגזין

מתאבנים גבינה ממולאים במרינדה

מתאבנים גבינה ממולאים במרינדה
נסו מתאבנים אנטיפסטו מושרים, שרימפס ברוטב לימון ומתאבנים צ'דר, ו מתאבנים משיפון גבינה (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים את הגבינות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'; מניחים פרוסות בצלחת 13-x 9 אינץ', חופפים מעט.
2
מערבבים רוטב ופלפל; לשפוך על גבינה. כיסוי וצינה 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
פלפלפלפל
3
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
חותכים באגט לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בגטבגט
5
מניחים על סדינים אפייה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
6
אופים ב 350 במשך 8 עד 10 דקות או עד קלוי קלוי, מפנה פעם אחת.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
מסננים גבינות.
8
מניחים פרוסת גבינה 1 על כל פרוסת לחם.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
לחםלחם
9
מקשטים עם בזיליקום טרי, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום טריבזיליקום טרי
10
טיפ: כדי לעשות קדימה, להשרות את הגבינה לילה במקרר. טוסט הלחם יום קדימה, ולאחסן אותו בטמפרטורת החדר. להרכיב את המתאבנים ממש לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
לחםלחם
טוסטטוסט