מתאבנים גבינה ממולאים במרינדה
נסו מתאבנים אנטיפסטו מושרים, שרימפס ברוטב לימון ומתאבנים צ'דר, ו מתאבנים משיפון גבינה (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את הגבינות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'; מניחים פרוסות בצלחת 13-x 9 אינץ', חופפים מעט.
מערבבים רוטב ופלפל; לשפוך על גבינה. כיסוי וצינה 8 שעות.
חותכים באגט לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'.
אופים ב 350 במשך 8 עד 10 דקות או עד קלוי קלוי, מפנה פעם אחת.
מניחים פרוסת גבינה 1 על כל פרוסת לחם.
מקשטים עם בזיליקום טרי, אם תרצה.
טיפ: כדי לעשות קדימה, להשרות את הגבינה לילה במקרר. טוסט הלחם יום קדימה, ולאחסן אותו בטמפרטורת החדר. להרכיב את המתאבנים ממש לפני ההגשה.