קושיבינוני
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות21
מגזין

מתכון אוקונומיאקי בסגנון אוסקה

מתכון אוקונומיאקי בסגנון אוסקה
מתכון Okonomiyaki בסגנון אוסקה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 21 גרם חלבון 49 גרם של שומן, וסך הכל 764 קלוריות. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 4 . זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. אם יש לכם רוטב אוקונומיאקי, שמן שומשום, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. נסו Osaka בסגנון אוקונומיאקי מ ' בישול נשמה יפנית, מתכון אוקונומיאקי (פיצה יפנית) , ו אוקונומיאקי בסגנון הירושימה (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להפוך את הבלילה, לערבב יחד את הקמח, dashi, מלח, אבקת אפייה וסוכר בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים
דאשי.דאשי.
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
מוסיפים את הכרוב לבלילה ומערבבים היטב לפחות 30 שניות, עד שכל הכרוב מצופה.
מרכיבים שתצטרך
ל-1 אננסל-1 אננס
3
מוסיפים את הביצים ומערבבים, קלות הפעם, במשך כ -15 שניות, או עד הביצים משולבים רק עם הכרוב.מחממים מחבת nonstick או ברזל יצוק לפחות 5 דקות על חום בינוני-נמוך.
מרכיבים שתצטרך
ל-1 אננסל-1 אננס
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
הוסף 1 כף של שמן שומשום, וודא כי מעיל את כל פני השטח של המחבת. מבשלים את האוקונומיאקי בקבוצות. כפית את תערובת הכרוב והבלילה למחבת כדי ליצור פנקייק על 6 אינץ 'בקוטר ועל 1 אינץ' עבה. אל תדחפו את הכרוב, אתם רוצים פנקייק רך. בעדינות להניח על רבע של פרוסות בטן חזיר על גבי פנקייק, מנסה לא לחפוף.מבשלים את הפנקייק במשך כ 3 דקות. השתמש מרית ארוכה (מרית דגים הוא אידיאלי) כדי להפוך בזהירות את הפנקייק, כך בצד עם בטן החזיר הוא עכשיו פונה כלפי מטה. לחץ בעדינות על הפנקייק עם המרית (לא לדחוף חזק מדי, אתה לא רוצה הבלילה נשפך מן הצדדים).מבשלים עוד 5 דקות, ואז הופכים את הפנקייק שוב, כך שהצד עם בטן החזיר פונה כעת כלפי מעלה. (אם האוקונומיאקי מתפרק כאשר אתה הופך אותו, אל תדאג; השתמש במרית כדי לתחוב כל מרכיבים תועים בחזרה לתוך פנקייק.) לבשל במשך כ 2 דקות יותר. כאשר הוא מוכן, פנקייק צריך להיות השחמה קלות משני הצדדים, חזיר מבושל דרך, והכרוב בתוך רך.
מרכיבים שתצטרך
בטן חזירבטן חזיר
כוס אדמה קפוא, מופשרכוס אדמה קפוא, מופשר
ל-1 אננסל-1 אננס
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
5
מעבירים את הפנקייק לצלחת, בצד חזיר למעלה, ומוסיפים את התוספות. לסחוט על 1 כף רוטב אוקונומיאקי על פנקייק, בסרטים ארוכים. לסחוט על 1 כף מיונז על פנקייק, גם סרטים ארוכים.
מרכיבים שתצטרך
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
6
מפזרים על 1 כף של aonori על פנקייק.
7
מפזרים על 1 כף של בוניטו מיובש, מגולח על פנקייק. (
8
הוסף פחות או יותר מכל ציפוי, לפי הטעם.)
9
חותכים את פנקייק לרבעים ומגישים מיד.חזור עם הנותרים 3 כפות שמן הבלילה פנקייק.וריאציה: תחליף 8 אונקיות חזיר טחון עבור בטן חזיר.
מרכיבים שתצטרך
חזיר טחוןחזיר טחון
בטן חזירבטן חזיר
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
10
מוסיפים את החזיר לבלילה לאחר הוספת הכרוב ומערבבים היטב. לאחר מכן מוסיפים את הביצה, ומערבבים קלות, כדי להכין את הבלילה.נסה עוד מתכונים המטבח היפני על רפובליקת מזון: פנקייק יפני (Okonomiyaki) מתכון
מרכיבים שתצטרך
ל-1 אננסל-1 אננס
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
(קיבלר)(קיבלר)
11
מתכון סויה-מיסו טונה סשימי
מרכיבים שתצטרך
מיסומיסו
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
12
מתכון כרוב אסייתי ממוסמר
מרכיבים שתצטרך
מיסומיסו