מתכון Okonomiyaki בסגנון אוסקה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 21 גרם חלבון 49 גרם של שומן, וסך הכל 764 קלוריות. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 4 . זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. אם יש לכם רוטב אוקונומיאקי, שמן שומשום, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. נסו Osaka בסגנון אוקונומיאקי מ ' בישול נשמה יפנית, מתכון אוקונומיאקי (פיצה יפנית) , ו אוקונומיאקי בסגנון הירושימה (מתכונים דומים).
הוראות
1
כדי להפוך את הבלילה, לערבב יחד את הקמח, dashi, מלח, אבקת אפייה וסוכר בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסים
דאשי.
לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
מוסיפים את הכרוב לבלילה ומערבבים היטב לפחות 30 שניות, עד שכל הכרוב מצופה.
מרכיבים שתצטרך
ל-1 אננס
3
מוסיפים את הביצים ומערבבים, קלות הפעם, במשך כ -15 שניות, או עד הביצים משולבים רק עם הכרוב.מחממים מחבת nonstick או ברזל יצוק לפחות 5 דקות על חום בינוני-נמוך.
מרכיבים שתצטרך
ל-1 אננס
(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
הוסף 1 כף של שמן שומשום, וודא כי מעיל את כל פני השטח של המחבת. מבשלים את האוקונומיאקי בקבוצות. כפית את תערובת הכרוב והבלילה למחבת כדי ליצור פנקייק על 6 אינץ 'בקוטר ועל 1 אינץ' עבה. אל תדחפו את הכרוב, אתם רוצים פנקייק רך. בעדינות להניח על רבע של פרוסות בטן חזיר על גבי פנקייק, מנסה לא לחפוף.מבשלים את הפנקייק במשך כ 3 דקות. השתמש מרית ארוכה (מרית דגים הוא אידיאלי) כדי להפוך בזהירות את הפנקייק, כך בצד עם בטן החזיר הוא עכשיו פונה כלפי מטה. לחץ בעדינות על הפנקייק עם המרית (לא לדחוף חזק מדי, אתה לא רוצה הבלילה נשפך מן הצדדים).מבשלים עוד 5 דקות, ואז הופכים את הפנקייק שוב, כך שהצד עם בטן החזיר פונה כעת כלפי מעלה. (אם האוקונומיאקי מתפרק כאשר אתה הופך אותו, אל תדאג; השתמש במרית כדי לתחוב כל מרכיבים תועים בחזרה לתוך פנקייק.) לבשל במשך כ 2 דקות יותר. כאשר הוא מוכן, פנקייק צריך להיות השחמה קלות משני הצדדים, חזיר מבושל דרך, והכרוב בתוך רך.
מרכיבים שתצטרך
בטן חזיר
כוס אדמה קפוא, מופשר
ל-1 אננס
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
מעבירים את הפנקייק לצלחת, בצד חזיר למעלה, ומוסיפים את התוספות. לסחוט על 1 כף רוטב אוקונומיאקי על פנקייק, בסרטים ארוכים. לסחוט על 1 כף מיונז על פנקייק, גם סרטים ארוכים.
מפזרים על 1 כף של בוניטו מיובש, מגולח על פנקייק. (
8
הוסף פחות או יותר מכל ציפוי, לפי הטעם.)
9
חותכים את פנקייק לרבעים ומגישים מיד.חזור עם הנותרים 3 כפות שמן הבלילה פנקייק.וריאציה: תחליף 8 אונקיות חזיר טחון עבור בטן חזיר.
מרכיבים שתצטרך
חזיר טחון
בטן חזיר
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
10
מוסיפים את החזיר לבלילה לאחר הוספת הכרוב ומערבבים היטב. לאחר מכן מוסיפים את הביצה, ומערבבים קלות, כדי להכין את הבלילה.נסה עוד מתכונים המטבח היפני על רפובליקת מזון: פנקייק יפני (Okonomiyaki) מתכון