קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות27
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

מתלה טלה מצופה תירס כחול של כבש עם פירה חזרת ואספרגוס בלסמי

מתלה טלה מצופה תירס כחול של כבש עם פירה חזרת ואספרגוס בלסמי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל מתלה מצופה תירס כחול של כבש עם פירה חזרת תפוחי אדמה ואספרגוס בלסמי. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 322 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, לכי לחנות וקחי טורטיות תירס, רוזמרין, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 20 דקות. מתכונים דומים: פטל בלסמי ופקאן מצופה מדף של כבש, מדף פיסטוק מצופה טלה, ו צלעות קצרות בלסמיות עם מחית תפוחי אדמה חזרת.

הוראות

1
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מערבבים את טורטיות ועשבי תיבול בבלנדר ולהעביר את התערובת למחבת עוגה או צלחת.
מרכיבים שתצטרך
טורטיהטורטיה
עשבי תיבולעשבי תיבול
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
טופס פאיטופס פאי
3
מניחים את הקמח במחבת עוגה או צלחת.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
טופס פאיטופס פאי
4
יוצקים את החלבונים ביצה מוכה לתוך מחבת עוגה או קערה רדודה. לדלות את הטלה בקמח, ואז לטבול את הטלה בחלבונים מוכים, ולאחר מכן לצפות את הטלה בתערובת עשבי טורטייה. למחבת טחון גדולה מעל חום בינוני-גבוה, מוסיפים 3 כפות שמן זית וחום. צורבים את מדלי הטלה בשמן החם עד לחום זהוב מכל הצדדים, ומסתובבים מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
צלעות כבשצלעות כבש
חלבוניםחלבונים
שמן זיתשמן זית
טורטיהטורטיה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
כבשכבש
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
טופס פאיטופס פאי
קערהקערה
מחבתמחבת
5
מעבירים את הטלה למחבת סדין ומניחים בתנור ואופים במשך כ 40 דקות, או עד בינוני-נדיר.
מרכיבים שתצטרך
כבשכבש
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
6
בינתיים, בסיר גדול של מים רותחים, לבשל את תפוחי האדמה עד מזלג מכרז.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
7
מסננים את תפוחי האדמה ומחית.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
8
מוסיפים את החמאה, חזרת, חלב, ומתבלים במלח, ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
חזרתחזרת
חמאהחמאה
פלפלפלפל
חלבחלב
מלחמלח
9
מניחים את האספרגוס על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
אספרגוסאספרגוס
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
10
טפטוף עם שמן זית, מלח ופלפל, לטעום על אספרגוס ולזרוק למעיל.
מרכיבים שתצטרך
אספרגוסאספרגוס
שמן זיתשמן זית
פלפלפלפל
מלחמלח
11
אופים את האספרגוס במשך 10 דקות, או עד מכרז. ואז לטפטף עם חומץ בלסמי.
מרכיבים שתצטרך
חומץ בלסמיחומץ בלסמי
אספרגוסאספרגוס
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור