מתלה רוזמרין מצופה כבש עם רוטב בלסמי
זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, קטוגני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו מתלה רוזמרין מצופה כבש עם הפחתת דבש בלסמי, מתלה שום-רוזמרין מצופה כבש, ו מתלה עשבי תיבול עם תפוחי אדמה רוזמרין (מתכונים דומים).
הוראות
שלב חומץ, 2 כפיות רוזמרין, ושום טחון בשקית פלסטיק zip העליון גדול.
מוסיפים את הכבש לשקית, וחותמים. להשרות במקרר לפחות 6 עד 12 שעות, מפנה מדי פעם.
הסר כבש משקית, הזמנת מרינדה.
מערבבים את פירורי הלחם ו 1 כפית רוזמרין קצוץ, תערובת פירורי לחם טפיחה לתוך צד בשרי של כבש.
מניחים כבש, צד בשר למעלה, על מחבת ג ' לי רול מצופה ספריי בישול. הכנס מדחום בשר לתוך החלק העבה ביותר של כבש, וודא שלא לגעת בעצם.
אופים כבש ב 450 במשך 20 דקות או עד מדחום הבשר רושם 145 (בינוני נדיר) או עד הטלה הוא הרצוי מידת העדינות.
מחממים שמן זית במחבת גדולה ולא דביקה מעל חום בינוני-גבוה; מוסיפים שאלוט, ומטגנים במשך 4 דקות.
מוסיפים יין לבן ומרינדה שמורה, ומביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים, חשוף, 8 דקות או עד הנוזל כמעט מתאדה.
מוסיפים מרק עוף ומביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים, חשוף, עד מופחת 1/3 כוס (כ 5 דקות).
מערבבים דבש קורנפלור, ומוסיפים לתערובת המרק. מביאים לרתיחה, ומבשלים 1 דקה, מערבבהתמדה.
מגישים רוטב עם כבש; מקשטים עם זרעי טימין וענבים אדומים, אם תרצה.
הערה: אתה יכול להשתמש 3/4 כוס מרק עוף במלח נמוך ולהשמיט את היין, אם תרצה בכך.