נאצ'וס איטלקי
אם יש לך גבינת מוצרלה, לחם בגט, תיבול, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. אנשים רבים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. נסו נאצ'וס איטלקי, נאצ'וס איטלקי, ו נאצ'וס כרובית איטלקית (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום 204°. קו גיליון עוגיות גדול עם נייר. על גיליון עוגיות, לארגן פרוסות לחם עם הצדדים נוגעים. תרסיס צמרות של פרוסות לחם קלות עם ספריי בישול.
אופים 6 עד 8 דקות או עד חום זהוב בהיר.
בינתיים, במחבת 10 אינץ', לבשל נקניק מעל חום בינוני גבוה 5 עד 7 דקות, ערבוב מדי פעם לשבור לחתיכות קטנות, עד כבר לא ורוד; לנקז. מערבבים ברוטב אלפרדו ותיבול איטלקי.
תערובת נקניק כפית שווה על פרוסות לחם.
מפזרים באופן שווה עם עגבניות, זיתים וגבינה.
אופים כ 6 דקות או עד גבינה מותכת.