קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות14
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

נבטי בריסל עם ויניגרט בייקון חם

נבטי בריסל עם ויניגרט בייקון חם
נבטים בריסל עם ויניגרט בייקון חם יכול להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. מתאים ל-12 ומחירו 1 מנות.12 דולר למנה. צופה הדמות שלך? למתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב יש 163 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 10 גרם שומן למנה. 10 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו מלח כשר, חרדל דיז'ון, סוכר חום ארוז היטב, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 45 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. עם כפית ציון 66%, המנה הזו מוצקה. נסו סלט נבטי בריסל עם ויניגרט בייקון חם, נבטי בריסל קלויים עם בייקון, פקאן ויניגרט מייפל-בלסמי, ו כרוב ניצנים בוויניגרט (מתכונים דומים).

הוראות

1
חממו את התנור ל -400 מעלות פ.מרפדים נייר אפייה מסגרת בנייר אלומיניום.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מבשלים את הבייקון עד שהוא פריך במחבת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוציאים את הבייקון בעזרת כף מחוררת ומסננים על מגבות נייר. שמרו 1/4 כוס טפטופים במחבת.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
שלב בקערה גדולה את נבטי בריסל, שמן הזית והמלח.
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מניחים את הנבטים על תבנית האפייה המוכנה ואופים עד שהם רכים, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
נבטיםנבטים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
מוסיפים את החומץ, הסוכר החום והחרדל לטפטופי הבייקון השמורים במחבת. מבשלים על אש בינונית - גבוהה, תוך ערבוב תדיר, עד שהתערובת מצטמצמת בחצי, בערך 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
כָּתֵףכָּתֵף
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
יוצקים את התערובת על הנבטים, זורקים בעדינות לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
נבטיםנבטים
8
מפזרים את הבייקון.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
9
מגישים מיד.