קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות14
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

נבטי בריסל עם ויניגרט בייקון חם

נבטי בריסל עם ויניגרט בייקון חם
נבטים בריסל עם ויניגרט בייקון חם יכול להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. מתאים ל-12 ומחירו 1 מנות.12 דולר למנה. צופה הדמות שלך? למתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב יש 163 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 10 גרם שומן למנה. 10 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו מלח כשר, חרדל דיז'ון, סוכר חום ארוז היטב, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 45 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. עם כפית ציון 66%, המנה הזו מוצקה. נסו סלט נבטי בריסל עם ויניגרט בייקון חם, נבטי בריסל קלויים עם בייקון, פקאן ויניגרט מייפל-בלסמי, ו כרוב ניצנים בוויניגרט (מתכונים דומים).

הוראות

1
חממו את התנור ל -400 מעלות פ.מרפדים נייר אפייה מסגרת בנייר אלומיניום.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מבשלים את הבייקון עד שהוא פריך במחבת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוציאים את הבייקון בעזרת כף מחוררת ומסננים על מגבות נייר. שמרו 1/4 כוס טפטופים במחבת.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
שלב בקערה גדולה את נבטי בריסל, שמן הזית והמלח.
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מניחים את הנבטים על תבנית האפייה המוכנה ואופים עד שהם רכים, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
נבטיםנבטים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
מוסיפים את החומץ, הסוכר החום והחרדל לטפטופי הבייקון השמורים במחבת. מבשלים על אש בינונית - גבוהה, תוך ערבוב תדיר, עד שהתערובת מצטמצמת בחצי, בערך 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
יוצקים את התערובת על הנבטים, זורקים בעדינות לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
נבטיםנבטים
8
מפזרים את הבייקון.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
9
מגישים מיד.