קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות16
ציון בריאות5
מגזין

נביחת ליל כל הקדושים

נביחת ליל כל הקדושים
לכו לחנות ותרימו קליפות שקדים, חטיפי ריס, קרקרים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. מתכונים דומים: נביחת ליל כל הקדושים, נביחת ליל כל הקדושים, ו נביחת ליל כל הקדושים.

הוראות

1
ממיסים את קליפת השקד על דוד כפול (אני משתמש בקערת זכוכית על סיר של מים רותחים.) מערבבים עד חלקה ולאפשר להתקרר מעט.לסדר קרקרים שלמים יחד על תבנית אפייה מעוטרת כך שהם נגחו אחד נגד השני.
מרכיבים שתצטרך
50 כוסות חמאת בוטנים מכוסות שוקולד מיניאטורי, לא ארוזות50 כוסות חמאת בוטנים מכוסות שוקולד מיניאטורי, לא ארוזות
2 כפות מרגרינה או חמאה2 כפות מרגרינה או חמאה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
יוצקים את קליפת השקדים המותכת מעל ולהשתמש במרית אופסט כדי להפיץ אותו באופן שווה על פני השטח.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות מרגרינה או חמאה2 כפות מרגרינה או חמאה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
3
מפזרים פיסטוקים, שוקולד צ ' יפס, בייגלה וריס של חתיכות (יחד עם כל דבר אחר שאתה רוצה להוסיף.) לחץ קלות על כל החומרים עם כף היד שלך כדי לוודא שהם כל מעוגן על.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
1 בקבוק רוטב איטלקי1 בקבוק רוטב איטלקי
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
לחתוך לחתיכות בגודל 3/8 אינץ'לחתוך לחתיכות בגודל 3/8 אינץ'
4
מניחים את המחבת במקרר ומאפשרים לו להגדיר לחלוטין. לשבור את הקליפה לחתיכות קטנות יותר.
מרכיבים שתצטרך
נביחהנביחה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מגישים על מגש או חבילה בשקיות צלופן קטנות. ליל כל הקדושים שמח!

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 40 דולר.
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
נולד בכרם "Il Poggio" (5.5 חה, 310 מטרים a.s.l.) שממנו בשנת 1962, זה לקח את שמו: זהו Cru קלאנטי הראשון Classico. עשוי 90% Sangiovese ו 7% Canaiolo ו 3% Colorino, זה הגילאים 20 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי. היום הוא מייצג את המוצר היוקרתי ביותר של החברה, מוערך בכל רחבי העולם. הוא מיוצר רק בצירים הטובים ביותר. החברה בחרה לשמור כמות ניכרת של בקבוקי יין זה במרתף להיות הארכיון הקבוע, מסוגל לספר את ההיסטוריה של Castello di Monsanto