נגיסות ארפה עם בשר טחון ואבוקדו
זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. אם יש לכם אבוקדו, כוסברה, מיץ ליים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו Arepa Reina Pepiada (ערפה עם עוף מגורר ואבוקדו), Arepa con Carne Desmechada (Arepa עם בשר מגורר), ו Arepa con Huevo Frito, Hogao y Aguacate (Apa עם ביצה, אבוקדו ורוטב קריאולי) (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את קמח התירס, מים חמים, כמון, גבינה, חמאה ומלח, ערבוב ביסודיות.
בואו תערובת לעמוד במשך חמש דקות.ללוש עם הידיים במשך כ 3 דקות לחות את הידיים עם מים כמו שאתה עובד. מחממים את התנור ל 375 מעלות F. יוצרים כדורים קטנים עם הבצק. תרסס את מאפין הפח שלך בתרסיס ללא מקל.
מניחים כדור אחד בכל כוס מאפין ולחץ עם האצבעות כדי להפוך פגזים קטנים.בינתיים מערבבים את האבוקדו, מיץ ליים, מלח ופלפל בקערה קטנה. תניח בצד.
מניחים אותם על צלחת הגשה, ואז ממלאים כל ביס בבשר קרוע ומקשטים עם חתיכות אבוקדו ועלי כוסברה.