נגיסי עוף-בייקון
נגיסי עוף-בייקון עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 280 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם בייקון, חצאי חזה עוף עור עצמות, ג'ינג'ר הקרקעוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה די גרוע. נסו נגיסי בייקון עוף, צ'יזי ראנץ' בייקון נאגטס תפוחי אדמה עם רוטב טבילת חווה, ו נגיסי עוף (מתכונים דומים).
הוראות
חזה עוף לחתוך לקוביות 24 (1 אינץ'). עוטפים כל קוביית עוף עם בייקון, ומאובטחים עם מפרט עץ.
מערבבים יחד מרמלדה כתומה, רוטב סויה, שמן שומשום, זנגביל טחון ושום בצלחת רדודה או שקית מקפיא zip-top גדולה; מוסיפים נגיסי עוף. לכסות או לאטום, ולהירגע 2 שעות, מפנה מדי פעם.
מעיל מתלה ומחבת broiler עם ספריי בישול.
מניחים נגיסי עוף על מתלה במחבת ברוילר.
אופים ב 450 במשך 10 דקות; הפעל ואופים 10 דקות יותר.