נזיד הצדפות של דודה אפי.
נזיד הצדפות של דודה אפי הוא ... pescatarian ומספק כ 10 מנות. יש מרק זה 368 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 34 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. . אם יש לכם חמאה, קמח, אבקת חלב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מושלם עבור סתיו. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו תבשיל צדפות, תבשיל צדפות, ו תבשיל צדפות (מתכונים דומים).
הוראות
שלב 3 כוסות מים ותפוח אדמה בתנור הולנדי על חום בינוני; להביא לרתיחה ומבשלים עד תפוח האדמה הוא רך, 4 עד 5 דקות.
מערבבים את החמאה לקוביות תפוחי האדמה ומבשלים 5 דקות נוספות.
לטאטא את הקמח ו 1/3 כוס מים יחד בקערה קטנה עד חלקה; מערבבים לתוך תערובת תפוחי אדמה.
מערבבים את הצדפות עם הנוזל שלהם, קצפת, פטריות, אבקת חלב, מלח ורוטב ווסטרשייר לתערובת תפוחי אדמה; לבשל עד התחמם, 5 עד 10 דקות. דק עם מים נוספים לפי הצורך, הוספת 1/4 כוס בכל פעם, ערבוב ללא הרף, עד שתקבל את העקביות הרצויה.