אם יש לך זמן, להשרות קומבו במים לפחות שעה אחת כדי להפוך את המניה עבור nabe. אם לא, אתה יכול לבשל את המים קומבו במשך כעשר דקות.
מרכיבים שתצטרך
Kombu
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
2
הסר את קומבו מהמים, ולאחר מכן להוסיף את מירין, קאסו סאקה, מיסו ודגי monkfish יחד עם כל ירקות קשים כמו גזר, גובו, ו טוקיו negi. מבשלים את כל החומרים יחד עד monkfish וירקות הם במכרז (כ 20-30 דקות).כאשר אתה מוכן לאכול, פשוט להוסיף את שאר הירקות ולהביא אותו בחזרה לרתיחה עד שהם מבושלים. למעלה עם מיטסובה ומגישים עם אורז.
דגים בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה "זינד-הומברכט קלקייר פינו גריס" עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 46 דולר לבקבוק.