קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות33
מגזין

נזיר מיסו נאבה

נזיר מיסו נאבה
הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. מתכונים דומים: Yukimi Nabe (snowviewing Nabe), Nabe (Yosenabe / סיר חם יפני), ו טורי Tsukune Nabe.

הוראות

1
אם יש לך זמן, להשרות קומבו במים לפחות שעה אחת כדי להפוך את המניה עבור nabe. אם לא, אתה יכול לבשל את המים קומבו במשך כעשר דקות.
מרכיבים שתצטרך
KombuKombu
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
2
הסר את קומבו מהמים, ולאחר מכן להוסיף את מירין, קאסו סאקה, מיסו ודגי monkfish יחד עם כל ירקות קשים כמו גזר, גובו, ו טוקיו negi. מבשלים את כל החומרים יחד עד monkfish וירקות הם במכרז (כ 20-30 דקות).כאשר אתה מוכן לאכול, פשוט להוסיף את שאר הירקות ולהביא אותו בחזרה לרתיחה עד שהם מבושלים. למעלה עם מיטסובה ומגישים עם אורז.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
MonkfishMonkfish
מצובהמצובה
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
KombuKombu
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
מיסומיסו
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
רוטב שומשום יפנירוטב שומשום יפני

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה "זינד-הומברכט קלקייר פינו גריס" עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 46 דולר לבקבוק.
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
צבע צהוב/זהב בהיר, זוהר למדי. אפים קלויים מעושנים מעולים, אופייניים לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע מלא של ליס ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים אור כי למעשה להתאים את הסגנון של פינו גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זה יין קל לשתות עכשיו כמו שאין משקל מיותר. הגימור יפה ועגול אבל יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצי גדול ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.