ניו אורלינס הירוקים עשוי להיות רק מנות ראשונות שאתה מחפש. מתכון זה משמש 12. מנה אחת מכילה 111 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 28 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם לפת, פלפל גרוס, מים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו -15 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 80%. נסו ירקות קולארד קלויים, ירקות חרדל ומנגולד שוויצרי אדום, ירוקים דרומיים מושלמים (קייל, סלק, ירקות קולארד, חרדל), ו ירקות קולארד קלויים, ירקות חרדל ומנגולד שוויצרי אדום עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
מניחים את הבייקון בסיר ציר גדול על אש בינונית, ומטגנים במחבת עד שהוא פריך ושחום, הופך לעתים קרובות, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מוציאים בייקון, מניחים להתקרר ומתפוררים כשהוא מקורר. הניחו בייקון בצד.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
3
יוצקים מים לסיר עם הטפטופים, ומערבבים פנימה את הבצל, הלפת, הפלפלים הירוקים והאדומים, חומץ תפוחים, דבש, שום, פלפל שחור, רוטב פלפל חריף וזרעי סלרי. מביאים לרתיחה ומערבבים פנימה את ירקות החרדל. הפחיתו את החום לרתיחה, ומבשלים עד שהירוקים רכים מאוד, לפחות 2 שעות. מפוררים בייקון לירוקים להגשה.
מרכיבים שתצטרך
נייר שחור טחון טרי, לפי הטעם
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
ירוק חרדל
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
זרעי סלרי
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
ירוק
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
לפת
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
רצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
4
לשימורים יש לעקר את הצנצנות והמכסים במים רותחים למשך 5 דקות לפחות. אורזים את הירוקים בצנצנות החמות והמעוקרות וממלאים את הצנצנות עד 1/4 אינץ ' מהחלק העליון. הפעל סכין או מרית דקה סביב החלק הפנימי של הצנצנות לאחר מילוין כדי להסיר בועות אוויר. נגב את שולי הצנצנות במגבת נייר לחה כדי להסיר שאריות מזון. למעלה עם מכסים, בורג על הטבעות.
מרכיבים שתצטרך
ירוק
רצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
מסטיק פירות עם פסים כתומים
5
הנח מתלה בתחתית מתקן לחץ גדול בחיוג או במד משוקלל.
6
מניחים את הצנצנות לתוך פחית הלחץ, ומוסיפים מים כדי לכסות לחלוטין את הצנצנות. אוטמים את פחית הלחץ,מניחים על אש בינונית ומביאים ללחץ של 12 קילו. הפחיתו את החום מספיק כדי להחזיק את הלחץ יציב, ועבדו במשך 75 דקות, או את משך הזמן המומלץ לאזור שלכם.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחת
7
מסירים מהאש, ומאפשרים ללחץ בקופסת השימורים להשתחרר בהדרגה; הסר את המכסה והסר צנצנות חמות בעזרת מלקחי שימורים.
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
8
הניחו צנצנות על משטח מכוסה בד או עץ, במרחק של כמה סנטימטרים זה מזה, עד להתקררות. לאחר שהתקרר, לחץ על החלק העליון של כל מכסה באצבע, וודא שהאטם הדוק (המכסה כלל לא זז למעלה או למטה). אחסן באזור קריר וחשוך.