קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 15 דק.
מנות12
ציון בריאות23
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

ניו אורלינס גרינס

ניו אורלינס גרינס
ניו אורלינס הירוקים עשוי להיות רק מנות ראשונות שאתה מחפש. מתכון זה משמש 12. מנה אחת מכילה 111 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 28 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם לפת, פלפל גרוס, מים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו -15 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 80%. נסו ירקות קולארד קלויים, ירקות חרדל ומנגולד שוויצרי אדום, ירוקים דרומיים מושלמים (קייל, סלק, ירקות קולארד, חרדל), ו ירקות קולארד קלויים, ירקות חרדל ומנגולד שוויצרי אדום עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מניחים את הבייקון בסיר ציר גדול על אש בינונית, ומטגנים במחבת עד שהוא פריך ושחום, הופך לעתים קרובות, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוציאים בייקון, מניחים להתקרר ומתפוררים כשהוא מקורר. הניחו בייקון בצד.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
3
יוצקים מים לסיר עם הטפטופים, ומערבבים פנימה את הבצל, הלפת, הפלפלים הירוקים והאדומים, חומץ תפוחים, דבש, שום, פלפל שחור, רוטב פלפל חריף וזרעי סלרי. מביאים לרתיחה ומערבבים פנימה את ירקות החרדל. הפחיתו את החום לרתיחה, ומבשלים עד שהירוקים רכים מאוד, לפחות 2 שעות. מפוררים בייקון לירוקים להגשה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות מלח חם2 כפיות מלח חם
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ירוק חרדלירוק חרדל
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
זרעי סלריזרעי סלרי
שום גויה®שום גויה®
ירוקירוק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
לפתלפת
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
לשימורים יש לעקר את הצנצנות והמכסים במים רותחים למשך 5 דקות לפחות. אורזים את הירוקים בצנצנות החמות והמעוקרות וממלאים את הצנצנות עד 1/4 אינץ ' מהחלק העליון. הפעל סכין או מרית דקה סביב החלק הפנימי של הצנצנות לאחר מילוין כדי להסיר בועות אוויר. נגב את שולי הצנצנות במגבת נייר לחה כדי להסיר שאריות מזון. למעלה עם מכסים, בורג על הטבעות.
מרכיבים שתצטרך
ירוקירוק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
5
הנח מתלה בתחתית מתקן לחץ גדול בחיוג או במד משוקלל.
6
מניחים את הצנצנות לתוך פחית הלחץ, ומוסיפים מים כדי לכסות לחלוטין את הצנצנות. אוטמים את פחית הלחץ,מניחים על אש בינונית ומביאים ללחץ של 12 קילו. הפחיתו את החום מספיק כדי להחזיק את הלחץ יציב, ועבדו במשך 75 דקות, או את משך הזמן המומלץ לאזור שלכם.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
7
מסירים מהאש, ומאפשרים ללחץ בקופסת השימורים להשתחרר בהדרגה; הסר את המכסה והסר צנצנות חמות בעזרת מלקחי שימורים.
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
8
הניחו צנצנות על משטח מכוסה בד או עץ, במרחק של כמה סנטימטרים זה מזה, עד להתקררות. לאחר שהתקרר, לחץ על החלק העליון של כל מכסה באצבע, וודא שהאטם הדוק (המכסה כלל לא זז למעלה או למטה). אחסן באזור קריר וחשוך.