ניו יורק סטריפ או פויבר
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו את ניו יורק סטריפ או פויבר. מתכון זה משמש 6. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 60 גרם חלבון, 186 גרם שומן, ובסך הכל 2120 קלוריות. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם גרגירי פלפל, פלפל גס, שמן זית וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. עם כפית ציון 53%, המנה הזו מוצקה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: סטייק או פויבר, סטייק או פויבר, ו סטייק או פויבר.
הוראות
לרסק פלפל ירוק על קרש חיתוך עם הצד של סכין.
מוסיפים לקערה קטנה ומערבבים עם הפלפל השחור הגס. מרחים גרגרי פלפל משני צידי כל 6 הסטייקים. במחבת מטגנת גדולה על אש גבוהה מוסיפים שמן. צורבים סטייקים במשך 4 דקות מכל צד, עד שמתקרמל היטב וגרגירי פלפל מתחילים לקרום.
הוסף שאלוט למחבת כדי להתקרמל תוך כדי גירוד התחתית.
מוסיפים את הקמח ומבשלים 3 דקות תוך כדי ערבוב עד לקבלת בצק, מכינים רוקס.
מוסיפים את ציר הבקר והשמנת הכבדה. מערבבים. מניחים להתבשל ומבשלים עד שהרוטב מסמיך.
מזלפים סטייקים ברוטב ומקשטים בפטרוזיליה.