רולדת קרם מנדרינה היא מתכון אירופאי שמגיש 12. חלק אחד מהמנה הזו מכיל כ-4 גרם חלבון, 11 גרם שומן, ובסך הכל 228 קלוריות. תמורת 38 סנט למנה, המתכון הזה מכסה 3% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. רק כמה אנשים באמת אהבו את ההידור הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח כ-30 דקות. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. גשו לסופר וקנו תמצית וניל, מיץ קלמנטינות, קליפת תפוז מסוכרה ועוד מספר מצרכים להכנתם היום. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 12%, וזה די גרוע. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם טארטלטים מנדרינה-תמרים עם קצפת חמאה וגרניטה מנדרינה, רולדת קרם תותים ורולדת שוקולד עם קרם משמש.
הוראות
1
מניחים חלבונים בקערה קטנה; לתת לעמוד בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות. מרפד 15x10x1-in משומן. תבנית אפייה עם נייר שעווה ולשמן את הנייר; לְהַפְרִישׁ.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מחממים תנור ל-375 מעלות. בקערה גדולה מקציפים חלמונים עד לקבלת צבע לימון. מקציפים בהדרגה 1/3 כוס סוכר. מערבבים פנימה את המיץ, השמן, קליפת המנדרינה והוניל. מנפים את הקמח, אבקת האפייה והמלח יחד פעמיים; מוסיפים בהדרגה לתערובת החלמונים ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס חלב מלא, או יותר לפי הצורך
זנים של פטריות
מנדרינה
דבש הדרים
לוראן מטבח מקצועי®
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
קליפות מלימון
ליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
3
מוסיפים קרם טרטר לחלבונים; עם מקציפים נקיים, מקציפים במהירות בינונית רק עד שנוצרות פסגות רכות. מקציפים בהדרגה את יתרת הסוכר, 1 כף בכל פעם, על רמה גבוהה עד שהוא נוקשה אך לא יבש. מקפלים רבע מהחלבונים לבלילה, ואז מקפלים פנימה את שאר החלבונים.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטר
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוק
4
מורחים לתבנית מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס פלפלים אדומים מתוקים קלויים קצוצים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
אופים 10-12 דקות או עד שהעוגה חוזרת כשנוגעים בה קלות. מצננים 5 דקות. הופכים את העוגה על מגבת מטבח מאובקת בסוכר קונדיטורים. קלף בעדינות נייר שעווה.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
6
מגלגלים עוגה בסגנון ג'לי-רול מגבת, החל מהצד הקצר. מצננים לחלוטין על רשת.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
דראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצויים
7
למילוי, בקערה קטנה, מקציפים את השמנת עד לשיאים רכים.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
8
מוסיפים סוכר קונדיטורים, קליפת קלמנטינות וקליפת תפוז מסוכרה. פרוס עוגה; מורחים את המילוי על העוגה עד למרחק של 1 אינץ' מהקצוות.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
קליפת תפוז מסוכרת
מנדרינה
2/3 כוס פלפלים אדומים מתוקים קלויים קצוצים
9
מגלגלים שוב.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנות
10
מניחים על מגש עם צד התפר כלפי מטה.
11
מקררים לפחות שעתיים. רגע לפני ההגשה מפדרים בסוכר קונדיטורים. מקררים שאריות.
ניתן לשלב את רולאדן עם ריזלינג ודורנפלדר. בירה אולי נראית כמו הבחירה הטבעית לאוכל גרמני, אבל ריזלינג גרמני משתלב נפלא עם פירות ים ושניצל, בעוד אדום גרמני כמו דורנפלדר הולך טוב עם בשר בקר ובשר ציד. אתה יכול לנסות את טרפתן מרלו. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-34 דולר לבקבוק.
טרפתן מרלו
על האף, תווים פרחוניים של סיגלית כתוש מובילים את הדרך לניחוחות פירות כהים של דובדבנים שחורים, שזיפים בשלים ופטל שחור של הקיץ. ניחוחות מורכבים שממשיכים להתפתח בכוס. בחיך, היין מובנה ומאוזן היטב, מציע טעמים של פטל שחור ושזיף, עם רמז של שוקולד מריר ועור משובח. תחושת הפה מלאה ועשירה, עם טאנינים קטיפתיים רכים שממשיכים דרך היינות לטווח ארוך טעים עם ברווז, עוף על האש, שקדי חזיר מזוגגים בדובדבנים, מנות בקר וטלה, פסטות על בסיס עגבניות ופיצה זיתים שחורים ופטריות. 89% מרלו, 8% מלבק, 2% קברנה פרנק, 1% קברנה סוביניון