קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות18
מגזין

ניוקי חמאה חום עם תרד וצנוברים

ניוקי חמאה חום עם תרד וצנוברים
ניוקי חמאה חום עם תרד וצנוברים עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 10 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 314 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם פלפל, חמאה, גבינת פרמזן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ניוקי חמאה חום עם תרד וצנוברים, ניוקי חמאה משחימים עם ברוקולי וצנוברים, ו Orecchiette בחמאה חומה עם צנוברים קלויים, צלפים & Cu (מתכונים דומים).

הוראות

1
קוק ניוקי על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן; ניקוז.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
מלחמלח
2
מחממים חמאה במחבת גדולה ולא דביקה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מוסיפים צנוברים למחבת; מבשלים 3 דקות או עד חמאה ואגוזים הם משחימים קלות, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
צנובריםצנוברים
חמאהחמאה
אגוזיםאגוזים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
להוסיף שום למחבת; לבשל 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
להוסיף ניוקי ותרד למחבת; לבשל 1 דקה או עד wilts תרד, ערבוב כל הזמן. מערבבים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
ניוקיניוקי
תרדתרד
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מפזרים גבינת פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן

ציוד

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לניוקי. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Antinori Badian A Passignano Chiani Classico Gran Selezione עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 60 דולר לבקבוק.
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
בצבע אדום אודם עז, היין מציג ניחוחות הן של פירות והן את התחושות האופייניות של אלון, אשר מתמזגים בהרמוניה ומציעים גם הערות בלסמיות וגרפיט על האף. החיך עשיר, עם טאנינים גמישים ומאוזנים יחד עם הרעננות התוססת האופיינית לסנג ' ובזה. הסיום ואת טעם לוואי הם של התמדה בולטת לחזור על הערות של פירות יער הראשון הרגיש על האף.