ניוקי פרימברה
ניוקי פרימוורן הוא מתכון ים תיכוני שמגיש 4. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 12 גרם חלבון, 15 גרם שומן, ובסך הכל 363 קלוריות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -4 היו אומרים שהוא פגע במקום. אם יש לכם שמן זית, גבינת פרמזן, ניוקי תפוחי אדמה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. זה עובד גם הר ד ' אובר תקציב ידידותי. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 68%, שהוא מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם ניוקי פרימברה, ניוקי אללה פרימברה, ו ראגו טלה עם ניוקי תפוחי אדמה: פסטיצ'יו די אגנלו קון ניוקי די פטטה.
הוראות
מרססים מחבת טפלון עם תרסיס בישול, ומניחים על אש בינונית-נמוכה.
מניחים כ -2 כפות גבינת פרמזן בכל פעם למחבת. מבשלים עד הגבינה נמס לתוך מעגל דק, מתחיל בועה, וחום בקצוות, על 1 דקה. הפוך את הפריך והשחים את הצד השני למשך כ-30 שניות.
הסר את הפריך לצלחת להתקרר. הכינו עוד 3 צ ' יפס גבינה באותו אופן.
מחממים 1 כפית שמן זית במחבת על אש בינונית, ומבשלים ומערבבים את הצנוברים עד שהם קלויים וריחניים קלות, כ -3 דקות.
מוציאים את הצנוברים מהמחבת ומניחים בצד.
מבשלים את הניוקי לפי הוראות החבילה, ומרוקנים אותם במסננת שנקבעה בכיור.
יוצקים 1 כף שמן זית במחבת גדולה על אש גבוהה, ומבשלים ומערבבים את הקישואים רק עד לצריבה, כ -2 דקות; מוציאים את הקישואים מהתבנית. מנמיכים את האש לבינונית, ומבשלים ומערבבים את הפטריות באותה מחבת, עד שהן מתחילות לוותר על המיצים שלהן אך עדיין יציבות, כ -5 דקות.
מסננים את המיצים. מחזירים את הקישואים לתבנית; מוסיפים את העגבניות, עלי הבזיליקום הקרועים, הצנוברים הקלויים, הניוקי הסחוט, ואת 1 כף שמן הזית שנותרה, ומערבבים כמה פעמים לאיחוד ומחממים.
להגשה, מחלקים ניוקי בין ארבע צלחות, ומגישים כל צלחת ומעליה גבינת פרמזן פריכה.
יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano
ניוקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, ורדיקיו וטרביאנו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. אתה יכול לנסות את קזאן אמה קיאנטי קלאסיקו. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-21 דולר לבקבוק.
קאסה אמה קיאנטי קלאסיקו