קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות20
מגזין

ניוקי פרימברה

ניוקי פרימברה
ניוקי פרימוורן הוא מתכון ים תיכוני שמגיש 4. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 12 גרם חלבון, 15 גרם שומן, ובסך הכל 363 קלוריות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -4 היו אומרים שהוא פגע במקום. אם יש לכם שמן זית, גבינת פרמזן, ניוקי תפוחי אדמה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. זה עובד גם הר ד ' אובר תקציב ידידותי. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 68%, שהוא מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם ניוקי פרימברה, ניוקי אללה פרימברה, ו ראגו טלה עם ניוקי תפוחי אדמה: פסטיצ'יו די אגנלו קון ניוקי די פטטה.

הוראות

1
מרססים מחבת טפלון עם תרסיס בישול, ומניחים על אש בינונית-נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מניחים כ -2 כפות גבינת פרמזן בכל פעם למחבת. מבשלים עד הגבינה נמס לתוך מעגל דק, מתחיל בועה, וחום בקצוות, על 1 דקה. הפוך את הפריך והשחים את הצד השני למשך כ-30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
הסר את הפריך לצלחת להתקרר. הכינו עוד 3 צ ' יפס גבינה באותו אופן.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
צ ' יפסצ ' יפס
4
מחממים 1 כפית שמן זית במחבת על אש בינונית, ומבשלים ומערבבים את הצנוברים עד שהם קלויים וריחניים קלות, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
צנובריםצנוברים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מוציאים את הצנוברים מהמחבת ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
צנובריםצנוברים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מבשלים את הניוקי לפי הוראות החבילה, ומרוקנים אותם במסננת שנקבעה בכיור.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
7
יוצקים 1 כף שמן זית במחבת גדולה על אש גבוהה, ומבשלים ומערבבים את הקישואים רק עד לצריבה, כ -2 דקות; מוציאים את הקישואים מהתבנית. מנמיכים את האש לבינונית, ומבשלים ומערבבים את הפטריות באותה מחבת, עד שהן מתחילות לוותר על המיצים שלהן אך עדיין יציבות, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
שמן זיתשמן זית
קישואיםקישואים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
מסננים את המיצים. מחזירים את הקישואים לתבנית; מוסיפים את העגבניות, עלי הבזיליקום הקרועים, הצנוברים הקלויים, הניוקי הסחוט, ואת 1 כף שמן הזית שנותרה, ומערבבים כמה פעמים לאיחוד ומחממים.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום טריבזיליקום טרי
שמן זיתשמן זית
צנובריםצנוברים
עגבנייהעגבנייה
קישואיםקישואים
ניוקיניוקי
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
9
להגשה, מחלקים ניוקי בין ארבע צלחות, ומגישים כל צלחת ומעליה גבינת פרמזן פריכה.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן
ניוקיניוקי

יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano

ניוקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, ורדיקיו וטרביאנו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. אתה יכול לנסות את קזאן אמה קיאנטי קלאסיקו. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-21 דולר לבקבוק.
קאסה אמה קיאנטי קלאסיקו
קאסה אמה קיאנטי קלאסיקו