ניוקי ריקוטה עם רוטב עגבניות פשוט עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 603 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 56 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך אגוז מוסקט, עגבניות מבושלות, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 35%. מתכונים דומים: ניוקי ריקוטה עם רוטב עגבניות פשוט, ניוקי ריקוטה עם רוטב עגבניות, ו ניוקי ריקוטה ברוטב עגבניות.
הוראות
1
כדי להכין את הניוקי, בעדינות לערבב את הגבינה, חלמונים, מלח, אגוז מוסקט בקערה גדולה עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריות
ניוקי
רוטב חמוציות, להגשה
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
באמצעות הידיים שלך, לקפל את הקמח בהדרגה לתערובת הגבינה. ייתכן שיהיה עליך פחות או יותר קמח, תלוי כמה טוב הגבינה נוקזה. לעבוד את הבצק עד שהוא יוצר כדור רופף. הפוך על משטח מקומח קלות ללוש פעם או פעמיים. מחלקים את הבצק ל 4 חתיכות לגלגל כל אחד לתוך חבל ארוך על 3/4 אינץ ' בקוטר. קל אבק כל חבל עם קמח כדי למנוע דבק כאשר אתה חותך אותם לתוך ניוקי.
מרכיבים שתצטרך
ניוקי
רוטב חמוציות, להגשה
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
חותכים את החבלים לחתיכות באורך 3/4 אינץ ' ומעבירים כל חתיכה לתבנית האפייה.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
5
אתה יכול לבחור להשאיר את הניוקי בחתיכות אלה או ללכת צעד אחד קדימה על ידי גלגול כל חתיכה לתוך כדור. השתמש באגודל שלך, בחלק האחורי של מזלג, או משוט ניוקי קטן לעשות חריצים בצד אחד של הכדורים והזחה קטנה בצד השני.
מרכיבים שתצטרך
ניוקי
6
מעבירים את הניוקי לתבנית האפייה ומקררים, חשופים, עד 24 שעות. (אין לכסות עם מטלית לחה או הניוקי יהיה לרכך. לאחר ניוקי יבש במשך 24 שעות במקרר, הם יכולים להיות מועברים מיכל פלסטיק נוקשה קפוא עד 1 שבוע.
מרכיבים שתצטרך
ניוקי
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
7
תן להם להפשיר לפני הבישול.
8
ממלאים סיר גדול במים מלוחים קלות ומביאים לרתיחה מעל חום גבוה. בעדינות לזרוק את ניוקי לתוך המים ומבשלים כ 2 דקות, או עד ניוקי בוב על פני השטח. כאשר הם עושים, לבשל במשך 1 דקה יותר ולאחר מכן לנקז, בהזמנת כ 1/4 כוס מי הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
ניוקי
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
9
כדי להכין את רוטב העגבניות, לחמם את העגבניות על חום בינוני גבוה. רזה או משוחרר עם קצת מי פסטה. מערבבים ב 1/2 כוס שמן זית והחמאה עד החמאה משולבת. זרוק את הניוקי עם רוטב העגבניות. מערבבים את הפטרוזיליה ומתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
1 כפית מלח היקורי מעושן
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
ניוקי
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
10
מחלקים את הניוקי בין 4 צלחות הגשה טפטוף עם שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ניוקי
1
כדי לנקז את גבינת ריקוטה, לעטוף אותו בעובי כפול של גזה ולהשהות את כדור הגבינה מעל קערה, או לשים את הגבינה עטופה מסננת בסדר רשת או chinois נח על שפת קערה. מקררים בין לילה כדי לתת למי גבינה (נוזל) זמן לנקז מהגבינה לתוך הקערה. זרוק את המי גבינה. הגבינה תהיה די יבשה.קמח הפיצה טיפו 00 המשמש במתכון זה הוא קמח איטלקי מתאים לפיצה ופסטה. (אין להחליף את קמח Tipo מאפה 00!) מספר האפסים מתייחס עד כמה דק הקרקע הקמח הוא, עם אפס אחד כלומר הקמח הוא קרקע פחות דק מאשר קמח כפול אפס.
מרכיבים שתצטרך
לפי עוגה
לוראן מטבח מקצועי®
רוטב חמוציות, להגשה
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
טעם
3
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA
4
הוא גם היה מועמד ארבע פעמים לפרס ג ' יימס בירד לשף הטוב ביותר במערב התיכון, וזכה בפרס בשנת 200
5
טרו, שפתחה את שעריה במאי 1999, הייתה מועמדת לפרס ג ' יימס בירד עבור המסעדה החדשה הטובה ביותר לשנת 2000 וכונתה אחת מ-50 המסעדות הטובות בעולם על ידי קונדה נאסט טרוולר. Tramonto הוא המחבר, עם שותפו גייל גאנד, של בראסרי אמריקאי וביצי קמח סוכר חמאה.מרי גודבודי היא סופרת מזון ועורכת ידועה אשר עבדה על יותר מארבעים וחמישה ספרים. בין תפקידיה האחרונים: Williams-Sonoma Kitchen Companion, The Garden Entertaining Cookbook, And Back to The Table. היא העורכת של ה-IACP Food Forum Quarterly, הייתה העורכת הראשונה של כתב העת קוקס, והיא עורכת בכירה במגזין Chocolatier ו-Pastry Art & Design. טים טרנר (באנגלית: Tim Turner) הוא צלם אוכל ושולחן. הוא זכה פעמיים בפרס ג ' יימס בירד עבור צילום האוכל הטוב ביותר, שזכה לאחרונה בשנת 200
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוק
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
6
הפרויקטים הקודמים שלו כוללים את המתכונים של צ 'ארלי טרוטר," בשר ומשחק "של צ' ארלי טרוטר, "הפונדק בוושינגטון הקטנה", "המטבח העולמי החדש" של נורמן (מאת נורמן ואן אייקן), "המטבח של ז' אק פפין " ו "אמריקן בראסרי".