, המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 925 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 69 גרם של שומן כל אחד. 267 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. גשו לסופר וקנו סוכר, סודה לשתיה, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו פודינג בננה Nilla Wafer, פודינג בננה Nilla Wafer, ו עוגת גבינה בננה מיני עם קרום וופל (מתכונים דומים).
הוראות
1
לעוגה: התאם מתלה תנור למצב בינוני וחמם מראש תנור ל 177°. מחבתות עוגה קלות עם תרסיס אפייה. תחתיות של מחבתות עוגה עם סיבובי נייר קלף ומעייל קלות עם תרסיס אפייה שוב.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל בתוספת 1 כף חמאה, מרוכך
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
ממיסים 2 כפות חמאה במחבת בינונית על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים בננות פירה ו 2 כפות סוכר חום ומבשלים, ערבוב, עד בננה מבשלת למטה כדי להדביק ומפחית 1/2 כוס, על 10 דקות.
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
בקערה בינונית נפרדת, לטאטא יחד חמאה, וניל, ומקורר בננות פירה.
מרכיבים שתצטרך
תוספות: אגוזי מלך קצוצים ותוספת גלידת פאדג' חמה
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
בקערה גדולה, לנצח הנותרים 2 מקלות חמאה הנותרים 2 כוסות סוכר חום במהירות בינונית עד אור ורך, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
מוסיפים ביצים, אחד בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
9
הפחת את מהירות המיקסר לנמוך והוסף תערובת פירורי עוגיות בשלוש קבוצות, לסירוגין עם תערובת בננה. לגרד צדדים ותחתית של קערה עם מרית גומי לפי הצורך. הגדל מהירות לתערובת בינונית וקצב רק עד לשילוב, 20 עד 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
(קרטון בלוק)
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
10
לגרד כמויות שוות של הבלילה לתוך מחבתות מוכנות.
11
אופים 30 עד 35 דקות, מסתובב לסירוגין עמדות של עוגות באמצע אפייה, עד בודק עוגה יוצא נקי כאשר מוכנס במרכז עוגות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
12
העברה מתלים קירור מגניב מחבתות 10 דקות. הפוך עוגות ישירות על מדפים קירור מגניב לחלוטין, 2 עד 3 שעות.
13
לציפוי: באמצעות מצורף whipk, גבינת שמנת, חמאה, וניל, ומלח במהירות בינונית עד אור ורך, על 2 דקות. להפחית את המהירות לנמוך, להוסיף סוכר קונדיטוריה וסוכר חום בהיר, שוט עד incorporated, גירוד תחתית וצדדים של קערה עם מרית גומי לפי הצורך, 30 עד 60 שניות. הגבירו את המהירות לגובה בינוני וממשיכים להצליף עד שהציפוי קל ורך, 2 עד 3 דקות. מערבבים בפקאנים.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חום בהיר
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
סוכריות בגודל ביס של סקיטלס
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
16 ופלים מיניאטוריים של וניל
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
1
מניחים עגול עוגה אחת על צלחת הגשה או דוכן עוגה ולהתפשט עם כוס גדושה של ציפוי. למעלה עם העוגה השנייה עגול, כפור הצדדים העליון של העוגה.