ניסואז הנחמדה
Nifty Niçoise עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את הרפרטואר כמובן העיקרי שלך. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, במנה זו יש: 527 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם ביצים, זיתים, טונאן בשמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. וזה טוב. עוגות גלידה מגניבות משנות ה-50, קוסקוס ניסואז, ו Nouveau Niçoise דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
חותכים כל תפוחי אדמה גדולים במחצית כך שהם כולם בגודל דומה ולשים אותם בחלק העליון של הספינה שלך.
מפזרים מלח, כיסוי ואדים במשך 18 דקות. קשרו את הפולים וחתכו אותם באלכסון.
מסננים את השמן מהטונה לקערה ומקציפים בויניגרט ומיונז עם מלח ופלפל לפי הטעם כדי להכין רוטב שמנת.
הרם את החלק העליון של הספינה והוריד את הביצים לתוך המים מתחת, וודא שהם מכוסים. לפזר את השעועית על תפוחי האדמה, לחזור למחבת, לכסות ואדים במשך 8 דקות יותר.
הרם את תפוחי האדמה ואת השעועית, ואז להרים את הביצים ולצלול אותם לתוך מים קרים. עצה תפוחי אדמה ושעועית לתוך ההלבשה ומערבבים למעיל. קליפה וחצי מהביצים. לגרוס בגסות את החסה לתוך קערת סלט גדולה, ואז להטות את תפוחי האדמה ושעועית על גבי, שמירה על גב כמה כפיות של רוטב. מקצצים את הטונה מלמעלה, מנקדים עם הביצים והזיתים ומטפטפים מעל הרוטב השמור.