נפוליאון חצילים ואספרגוס
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכוני תוספת, אז נסו נפוליאון חצילים ואספרגוס. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 330 קלוריות, 14 גרם חלבון ו-21 גרם שומן. מתכון זה מכסה 26% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. גשו לסופר וקנו חניתות אספרגוס, חצילים, ריקוטה חלבית ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 43 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה נטולת גלוטן וראשונית. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 79%. מתכונים דומים: נפוליאון חצילים ועגבניות, נפוליאון מיניאטורי עם קרם חצילים, ונפוליאון עם גבינת עיזים עשבים ואספרגוס.
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
מניחים רשת לתנור במרכז התנור. מחממים את התנור ל-200 מעלות F.
מניחים מחבת גריל על אש בינונית-גבוהה, או מחממים מראש גריל גז או פחמים.
מזלפים את הירקות בשמן זית ומתבלים במלח ופלפל. צולים את החציל עד לריכוך, כ-4 דקות מכל צד. צולים את האספרגוס במשך 3 עד 4 דקות, הופכים מדי פעם עד שהם רכים. כשהוא מגניב מספיק כדי להתמודד, חותכים את האספרגוס לשניים לרוחב.
למילוי: מערבבים בקערה קטנה את גבינת הריקוטה, הבזיליקום, הפקורינו רומנו, גרידת הלימון ומיץ הלימון עד לקבלת מרקם חלק. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מניחים 4 פרוסות חצילים על משטח עבודה.
מורחים כל אחד ב-2 עד 3 כפות מתערובת הריקוטה. מרפדים מעל 4 חתיכות אספרגוס, זו לצד זו.
מניחים מעל פרוסת חציל נוספת וחוזרים על השכבות. מעל כל נפוליאון פרוסת חציל ומניחים על תבנית קטנה.
אופים עד שהם מתחממים, כ-10 דקות, ומגישים.