נפוליאון תות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל נפוליאון תות. מנה אחת מכילה 60 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. מתאים ל-30 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, יום האם יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. לך לחנות ותביא חלב, קרקרים, אינוו. נוקס gelatine, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו עוגת גבינה תות נפוליאון, נפוליאון תות אוכמניות, ו עוגת גבינה תות נפוליאון (מתכונים דומים).
הוראות
מפזרים ג ' לטין על חלב בסיר קטן; בואו לעמוד 1 דקות. מבשלים על אש נמוכה 3 דקות. או עד ג ' לטין הוא מומס לחלוטין, תוך ערבוב כל הזמן.
מוסיפים סוכר; מערבבים עד מומס. מגניב במקצת.
מניחים יוגורט, גבינת ריקוטה וגלידת לימון בבלנדר; כיסוי. להתמזג עד חלקה. בהדרגה להוסיף תערובת ג ' לטין, מיזוג גם לאחר כל תוספת.
יוצקים לתוך קערה בינונית; כיסוי. מקררים 30 דקות. או עד מעט מעובה.
מערבבים תותים. מקררים עוד 30 דקות. או עד התערובת היא של עקביות הרכבה. למעלה כל 12 ריבועים גרהם עם 2 כפות. של תערובת תות; לכסות כל אחד עם כיכר גרהם השני. חזור על שכבות פעם אחת. מקררים עד שמוכנים להגיש. חנות קינוחים שאריות במקרר.