נקניק איטלקי ופסטה פוט
זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. וזה מרהיב. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : נקניק איטלקי חזק & פסטה (סיר חרס), פסטה עם נקניק איטלקי, ו נקניק איטלקי ופסטה.
הוראות
מחממים את השמן במחבת גדולה ומטגנים את הנקניקיות עד שחומים בכל מקום.
יוצקים את המניה עוף חם ומבשלים עם מכסה על 10 דקות.
מוסיפים את הפסטה למחבת, מערבבים היטב ומביאים לרתיחה. מערבבים את הגזר והבצל, מבשלים 5 דקות, ואז מוסיפים את הסלרי והשעועית, ומבשלים עוד 4 דקות. בדוק כי הפסטה מבושלת אם לא, לבשל במשך כמה דקות יותר. לבסוף, מערבבים פטרוזיליה קצוצה, העונה, ומגישים בקערות גדולות.