נקניק איטלקי וקישואים
נקניק איטלקי וקישואים הם ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 6 מנות. מנה אחת מכילה 436 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 36 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. אם יש לך עגבניות משומר, קישואים, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקישואים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ריבועי קינוח קישואים כקינוח. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : נקניק איטלקי ופסטה זוקיני, נקניק איטלקי ממולא קישואים, ו נקניק איטלקי וקישואים מוקפצים.
הוראות
במחבת גדולה מעל חום בינוני, מחממים את הנקניק האיטלקי עד מבפנים הוא כבר לא ורוד.
חותכים נקניק לפרוסות 1/4 אינץ', ולהמשיך לבשל עד השחמה.
מערבבים את הקישואים, סקווש צהוב, בצל; לבשל ומערבבים במשך 2 דקות.
יוצקים את העגבניות, עם נוזל. להפחית חום, כיסוי, ומבשלים במשך 10 עד 15 דקות.