נקניק וברוקולי אופים
אם יש לכם ברוקולי, בצל מטוגן צרפתי, קרם מרוכז של מרק ברוקולי וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. בסך הכל, מתכון זה מרוויח די טוב מרהיב ציון של 42%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: ברוקולי נקניק ארוחת בוקר לאפות, נקניק, תירס וברוקולי אופים, ו ברוקולי גביני טבעוני" נקניק " אופים.
הוראות
מבשלים ברוקולי לפי הוראות החבילה; מסננים ומניחים בצד. במחבת גדולה מבשלים נקניק על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד; מסננים.
מוסיפים את הברוקולי, הקרוטונים והגבינה.
מעבירים ל -2 קו-טי משומן. תבנית אפייה. בקערה גדולה שלבו את הביצים, המרק והחלב.
יוצקים מעל תערובת נקניקיות.
אופים, ללא כיסוי, בחום של 375 למשך 25 דקות.
אופים במשך 3-5 דקות יותר או עד סכין מוכנס ליד המרכז יוצא נקי.