חזה הודו ללא עצמות ממולא נקניק ופטריות עשוי להיות רק התוספת שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 42 גרם חלבון, 127 גרם שומן, ובסך הכל 1441 קלוריות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. 96 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. גשו לסופר וקנו מרווה, בצל, ציר עוף, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 50 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני מוצק של 79%. נסו נקניק ופטריות ממולאים חזה הודו ללא עצמות, חזה הודו ממולא חמוציות ללא עצמות, ו חזה הודו ממולא כרוב ונקניק עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מצפים מחבת מטגן גדולה, על אש בינונית-גבוהה, בשמן זית, מוסיפים פנימה מחצית מהבצל הקוביות, מתבלים במלח, לפי הטעם. מבשלים את הבצלים, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהם רכים וארומטיים מאוד, בערך 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כוס גבינת מחרוזת פרוסה דק
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
3
מוסיפים את השום ומבשלים עוד 2 עד 3 דקות. זורקים פנימה את הפטריות והמרווה, מתבלים במלח, לפי הטעם. מבשלים עד שהם רכים ונבולים, בערך 5 עד 7 דקות. מערבבים פנימה את הנקניקייה ומשתמשים בכף מטבח גדולה כדי לקצוץ את הנקניקיה. מבשלים עד שהנקניקיה שחומה ומעט פריכה, בערך 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
גבינת זרלה מגוררת חלקית
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
1/2 ענף רוזמרין
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
4
מעבירים את תערובת הנקניקיות לקערת ערבוב גדולה ומניחים להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקית
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
5
בזמן שתערובת הנקניקיות מתקררת, חותכים את חזה ההודו ל -2 חצאים נפרדים ומסירים את העור. פרפר כל חצי כדי ליצור משטח רחב ושטוח. מכסים כל חצי בניילון נצמד ובפטיש בשר, דופקים בעדינות כל חצי חזה, כדי לשטח.
לקערת הערבוב עם תערובת הנקניקיות מוסיפים את פירורי הלחם, הגבינה המגוררת, הביצים ו 1/2 כוס מים.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
גבינת זרלה מגוררת חלקית
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
רצועת קליפת לימון אחת
שמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
7
מערבבים יחד עד שהוא הופך לתערובת הומוגנית. טועמים ומתבלים במלח במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
8
הניחו חתיכה גדולה של שומן קול על משטח עבודה גדול ושטוח.
9
הניחו כ -10 פרוסות בייקון באמצע, חופפות מעט. מסדרים מעל חזה הודו.
מרכיבים שתצטרך
חצי חזה הודו בעור
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
10
הנח חצי תערובת מלית על תרנגול הודו לגלגל אותו, יצירת יומן מסודר אפילו. עוטפים 2 חתיכות בייקון סביב כל קצה, ואז מקפלים את הבייקון שמתחת סביב ההודו. עטפו את שומן הקול בשכבה אחידה ליצירת בול עץ חלק ואחיד. לקשור עם חוט כדי לאבטח. חזור על הפעולה עם חזה הודו שני.
מרכיבים שתצטרך
חצי חזה הודו בעור
1-1/4 כוסות פטריות טריות פרוסות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
15
מוסיפים 1 כוס ציר עוף ו -1 כוס יין לבן לתבנית הצלייה עם צרור טימין. מחזירים את גלילי ההודו לתבנית, מכסים בנייר כסף וצולים למשך 25 דקות, מסירים את נייר הכסף וצולים עוד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)
שדי פסיון אם )
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק