קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות10
ציון בריאות25
מגזין

נקניק ופטריות ממולאים חזה הודו ללא עצמות

נקניק ופטריות ממולאים חזה הודו ללא עצמות
חזה הודו ללא עצמות ממולא נקניק ופטריות עשוי להיות רק התוספת שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 42 גרם חלבון, 127 גרם שומן, ובסך הכל 1441 קלוריות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. 96 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. גשו לסופר וקנו מרווה, בצל, ציר עוף, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 50 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני מוצק של 79%. נסו נקניק ופטריות ממולאים חזה הודו ללא עצמות, חזה הודו ממולא חמוציות ללא עצמות, ו חזה הודו ממולא כרוב ונקניק עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מצפים מחבת מטגן גדולה, על אש בינונית-גבוהה, בשמן זית, מוסיפים פנימה מחצית מהבצל הקוביות, מתבלים במלח, לפי הטעם. מבשלים את הבצלים, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהם רכים וארומטיים מאוד, בערך 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים את השום ומבשלים עוד 2 עד 3 דקות. זורקים פנימה את הפטריות והמרווה, מתבלים במלח, לפי הטעם. מבשלים עד שהם רכים ונבולים, בערך 5 עד 7 דקות. מערבבים פנימה את הנקניקייה ומשתמשים בכף מטבח גדולה כדי לקצוץ את הנקניקיה. מבשלים עד שהנקניקיה שחומה ומעט פריכה, בערך 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
4
מעבירים את תערובת הנקניקיות לקערת ערבוב גדולה ומניחים להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
5
בזמן שתערובת הנקניקיות מתקררת, חותכים את חזה ההודו ל -2 חצאים נפרדים ומסירים את העור. פרפר כל חצי כדי ליצור משטח רחב ושטוח. מכסים כל חצי בניילון נצמד ובפטיש בשר, דופקים בעדינות כל חצי חזה, כדי לשטח.
מרכיבים שתצטרך
חצי חזה הודו בעורחצי חזה הודו בעור
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
3 כוסות פירורי לחם פנקו3 כוסות פירורי לחם פנקו
6
לקערת הערבוב עם תערובת הנקניקיות מוסיפים את פירורי הלחם, הגבינה המגוררת, הביצים ו 1/2 כוס מים.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
7
מערבבים יחד עד שהוא הופך לתערובת הומוגנית. טועמים ומתבלים במלח במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
8
הניחו חתיכה גדולה של שומן קול על משטח עבודה גדול ושטוח.
9
הניחו כ -10 פרוסות בייקון באמצע, חופפות מעט. מסדרים מעל חזה הודו.
מרכיבים שתצטרך
חצי חזה הודו בעורחצי חזה הודו בעור
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
10
הנח חצי תערובת מלית על תרנגול הודו לגלגל אותו, יצירת יומן מסודר אפילו. עוטפים 2 חתיכות בייקון סביב כל קצה, ואז מקפלים את הבייקון שמתחת סביב ההודו. עטפו את שומן הקול בשכבה אחידה ליצירת בול עץ חלק ואחיד. לקשור עם חוט כדי לאבטח. חזור על הפעולה עם חזה הודו שני.
מרכיבים שתצטרך
חצי חזה הודו בעורחצי חזה הודו בעור
1-1/4 כוסות פטריות טריות פרוסות1-1/4 כוסות פטריות טריות פרוסות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
11
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
12
שמים תבנית צלייה גדולה על מבער, מצפים אותה בשמן זית ומחממים על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
13
מוסיפים את גלילי ההודו ומשחימים מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
14
מוציאים את הלחמניות מהמחבת ומוסיפים את הבצל הנותר, הגזר, הסלרי. מתבלים במלח, לפי הטעם, ומבשלים את הירקות עד שהם מתחילים להתרכך, בערך 7 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
15
מוסיפים 1 כוס ציר עוף ו -1 כוס יין לבן לתבנית הצלייה עם צרור טימין. מחזירים את גלילי ההודו לתבנית, מכסים בנייר כסף וצולים למשך 25 דקות, מסירים את נייר הכסף וצולים עוד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
16
מוציאים את התבנית מהתנור ומעבירים את הודו למגש או מגש ומכסים בנייר כסף למנוחה ושמירה על חום.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
17
שים את תבנית הצלייה מעל 2 מבערים להכנת הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
18
הסר את הטימין והקפיץ את השומן.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
19
מערבבים את הקמח עם 6 כפות ציר עוף ומקציפים אותו לאט לתבנית הצלייה.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
20
מקציפים את ציר העוף שנותר ומביאים לו את התערובת לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים עד שהתערובת מסמיכה לעקביות רוטב. טועמים ומתבלים במלח, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
21
מוציאים את החוט מהרולדות ופורסים למדליונים. מסדרים את הרולדות על מגש הגשה ומגישים עם הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
22
איזה שדיים עסיסיים!

מרכיבים

680דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.כף קטשופכף קטשופ4731 לב מפאלדי טרי אם אפשר400 גרם טופו יציב, מועכים אותו400 גרם טופו יציב, מועכים אותו454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.נקניק איטלקי גורף, מתפוררנקניק איטלקי גורף, מתפורר2גזר, קלופים וחותכים לקוביות 1/2 אינץגזר, קלופים וחותכים לקוביות 1/2 אינץ2(מקיט, היקורי או אלמון)סלרי, לחתוך לקוביות 1/2 אינץסלרי, לחתוך לקוביות 1/2 אינץ9461 לב מפאלדי טרי אם אפשר(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)2371 לב מפאלדי טרי אם אפשריין לבן יבשיין לבן יבש680דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.שומן caulשומן caul2קרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה2ציפורןשום, מרוסק וקצוץ דקשום, מרוסק וקצוץ דק10שרימפס וורידיםמלח כשרמלח כשר10שרימפס וורידיםשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה2largesבצל, לחתוך לקוביות 1/2 אינץבצל, לחתוך לקוביות 1/2 אינץ1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרפרמזן מגורר-רג'יאנופרמזן מגורר-רג'יאנו1קבוצותמרווה, עלים קצוצים דקמרווה, עלים קצוצים דק454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פטריות שיטאקי, נבעו וז'ולייןפטריות שיטאקי, נבעו וז'וליין10שרימפס וורידיםצרור טימיןצרור טימין1חזה טורקיה, שהוסר מהעצם, בערך 4 פאונדחזה טורקיה, שהוסר מהעצם, בערך 4 פאונד1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרטיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4