נקניק חריף ופנה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל נקניק חריף פנה. מנה אחת מכילה 281 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 7 גר' של שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פתיתי פלפל, ירקות, חרדל טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. נסו פנה עם נקניק חריף, פנה עם תירס ונקניקיות חריפות, ו נקניק פיקנטי פסטה פנה (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל פסטה בסיר גדול על פי הוראות החבילה, הוספת הירקות במהלך 6 הדקות האחרונות של הבישול.
בינתיים, במחבת nonstick גדולה מצופה ספריי בישול, נקניק חום; להסיר מחבת ולשמור חם.
בקערה קטנה, לשלב את הקמח, אבקת שום, פתיתי חרדל ופלפל; בהדרגה לטאטא בחלב עד חלקה.
הוסף תערובת חלב למחבת, תוך ערבוב כדי לשחרר חתיכות השחמה מחבת. מביאים לרתיחה; לבשל ומערבבים במשך 1-2 דקות או עד מעובה.
מסננים פסטה וירקות; מערבבים לתוך המחבת.
מוסיפים גבינה ונקניק שמורות; מבשלים ומערבבים עד שהגבינה נמסה.