נקניק מוקפץ
נקניק מוקפץ עשוי להיות רק המנה בצד אתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 438 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 21 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם קישורי נקניק, מרק עוף, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו בקר וכרוב מערבבים ומטגנים, עוף וברוקולי מוקפץ, ו בקר וברוקולי מוקפץ (מתכונים דומים).
הוראות
הכן קוסקוס על פי הוראות החבילה. תתחמם.
חום פקאן במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני נמוך, ערבוב לעתים קרובות, 3 עד 4 דקות או עד קלוי.
הסר מעטפת מנקניק, לחתוך לפרוסות 1/2 אינץ'.
מחבת חום או ווק בחום בינוני-גבוה 1 דקה.
מוסיפים נקניק, ומערבבים 7 עד 8 דקות או עד שנעשה וכבר לא ורוד.
מוסיפים פלפלים, בצל ושום למחבת, ומערבבים 3 עד 4 דקות או עד למכרז.
מוסיפים שזיפים ותפוחים, ומערבבים 1 1/2 עד 2 דקות. מערבבים יחד מרק עוף ו 5 מרכיבים הבאים עד קורנפלור הוא מומס.
מוסיפים לתערובת נקניק, ומביאים לרתיחה. מרתיחים 1 עד 2 דקות או עד מעובה.