קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות10
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

נקניק מעושן

נקניק מעושן
נסו כריך נקניק טוב יותר., טבעת בולונאן ושעועית, ו פאזל בולוניה-Wich (מתכונים דומים).

הוראות

1
ציון בולוניה שלמה עם סכין קיצוץ 1/2 אינץ 'עמוק על כל אינץ' אופקית ואנכית.
מרכיבים שתצטרך
בולוניהבולוניה
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
2
מברשת בולוניה בכל רחבי עם חרדל, ומפזרים לשפשף ברביקיו.
מרכיבים שתצטרך
בולוניהבולוניה
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
3
אש מעשן או גריל עד 107°, הוספת גושים של עישון גושי עץ כאשר בטמפרטורה. כאשר העץ הוא הצית והפקת עשן, מקום בולוניה במעשן או גריל, ועשן עד בחוץ החשיך, 2 עד 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
בולוניהבולוניה
ציוד שתשתמש בו
5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות
4
הסר מן המעשן, תן מגניב במשך 5 עד 10 דקות, ולאחר מכן לחתוך ולהגיש.
5
כדי להכין כריכי נקניק מעושן פריכים: ארובה אחת קלה מלאה בפחם. כאשר כל הפחם מואר ומכוסה באפר אפור, יוצקים ומפיצים את הגחלים באופן שווה על פני השטח כולו של באח פחם. הגדר באח בישול במקום, לכסות גריל ולאפשר לחמם מראש במשך 5 דקות. לנקות ולשמן את הסורג הצלייה.
מרכיבים שתצטרך
בולוניהבולוניה
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות
6
מניחים פרוסות בולוניה על הגריל ומבשלים עד השחמה ופריך משני הצדדים, 2 עד 3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
בולוניהבולוניה
ציוד שתשתמש בו
5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות
7
מעבירים לחמנייה עם רוטב ברביקיו חרדל.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי