קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות10
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

נקניק מעושן

נקניק מעושן
נסו כריך נקניק טוב יותר., טבעת בולונאן ושעועית, ו פאזל בולוניה-Wich (מתכונים דומים).

הוראות

1
ציון בולוניה שלמה עם סכין קיצוץ 1/2 אינץ 'עמוק על כל אינץ' אופקית ואנכית.
מרכיבים שתצטרך
בולוניהבולוניה
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2
מברשת בולוניה בכל רחבי עם חרדל, ומפזרים לשפשף ברביקיו.
מרכיבים שתצטרך
בולוניהבולוניה
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
3
אש מעשן או גריל עד 107°, הוספת גושים של עישון גושי עץ כאשר בטמפרטורה. כאשר העץ הוא הצית והפקת עשן, מקום בולוניה במעשן או גריל, ועשן עד בחוץ החשיך, 2 עד 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
בולוניהבולוניה
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
4
הסר מן המעשן, תן מגניב במשך 5 עד 10 דקות, ולאחר מכן לחתוך ולהגיש.
5
כדי להכין כריכי נקניק מעושן פריכים: ארובה אחת קלה מלאה בפחם. כאשר כל הפחם מואר ומכוסה באפר אפור, יוצקים ומפיצים את הגחלים באופן שווה על פני השטח כולו של באח פחם. הגדר באח בישול במקום, לכסות גריל ולאפשר לחמם מראש במשך 5 דקות. לנקות ולשמן את הסורג הצלייה.
מרכיבים שתצטרך
בולוניהבולוניה
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
6
מניחים פרוסות בולוניה על הגריל ומבשלים עד השחמה ופריך משני הצדדים, 2 עד 3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
בולוניהבולוניה
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
7
מעבירים לחמנייה עם רוטב ברביקיו חרדל.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות