נקניק, תפוח ופודינג לחם צ'דר
נקניק, תפוח, פודינג לחם צ'דר דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 319 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך נקניק הודו, תפוח סבתא סמית, פטרוזיליה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. , שהוא מוצק. נסו פודינג לחם עגבניות, נקניק וצ'דר, פודינג לחם תפוחים, בייקון וצ'דר, ו פודינג לחם צ'דר ועגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
הוסף נקניק למחבת; לבשל במשך 4 דקות או עד השחמה, ערבוב להתפורר. מערבבים בתפוח ובצל. מכסים ומבשלים על אש נמוכה 5 דקות או עד אפל הוא פריך במכרז.
מערבבים חלב, תחליף ביצה, גבינת צ ' דר 1/4 כוס, פטרוזיליה, 1/4 כפית מלח, ו 1/8 כפית פלפל שחור בקערה גדולה, ערבוב עם מקציף. מערבבים בתערובת נקניק.
מוסיפים לחם ומערבבים בעדינות לשלב.
בואו לעמוד 10 דקות. כפית לתוך צלחת אפייה 2 ליטר מצופה בתרסיס בישול.
מפזרים עם הנותרים 1/2 כוס גבינה.
אופים ב 350 במשך 45 דקות או עד פודינג מוגדר משחימים קלות.