מתכון זה מן המתכונים פשוט דורש פלפל טחון, פירורי לחם unseasoned, x מנות אפייה רדודות, ומלח. עם כפית ציון של 0%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: תרד וריקוטה ממולאים פגזי פסטה, נקניק איטלקי, תרד, גבינת ריקוטה ממולאים פגזים, ו קונכיות ממולאות תרד-And-Ricotta.
הוראות
1
לבשל קונכיות פסטה: להביא סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה (1 כפית מלח לכל ליטר מים). מבשלים את קליפות הפסטה על פי ההוראות על החבילה.
מרכיבים שתצטרך
1 כף מרסלה יבשה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מסננים, שוטפים במים קרים, ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
3
מבשלים בצל, ואז נקניק, ואז מוסיפים שום:
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
צרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
4
מחממים שמן זית במחבת גדולה בחום גבוה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד מתרכך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות
6
מוסיפים את הנקניק למחבת, מפרקים את הנקניק לחתיכות קטנות יותר. מנמיכים את החום למדיום. מבשלים נקניק עד מבושל דרך, ואין שרידים ורודים, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מוסיפים את השום ומבשלים עד ריחני, כ -30 שניות עד דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערך
8
הסר מחבת מהחום.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
הפוך מלית תרד ריקוטה: לנצח את הביצה בקלילות בקערה גדולה.