נקניקיות ופירה
נקניקיות ופירה נטול גלוטן, מנה צדדית. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 510 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 34 גרם של שומן כל אחד. 5 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. אם יש לך חרדל גס, חרדל דיז'ון, חרדל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: נקניקיות טבעוניות ומחית פחמימות נמוכה! (Bangers & Mash), נקניקיות ופירה, ו נקניקיות ופירה.
הוראות
מחממים התנור ל 425 מעלות F.
מניחים מדף אפייה על מחבת סדין ומסדרים את הנקניקיות בשכבה אחת על מדף האפייה.
אופים במשך 18 עד 20 דקות, עד הנקניקיות מבושלות רק דרך.
בינתיים, מניחים את תפוחי האדמה בסיר גדול עם 1 כף מלח ומספיק מים כדי לכסות את תפוחי האדמה. מביאים לרתיחה ומבשלים במשך 20 עד 25 דקות, עד תפוחי האדמה הם מאוד רך.
מסננים את תפוחי האדמה במסננת ומחזירים אותם לסיר.
מוסיפים את החמאה, קרם פרש, חלב, חרדל דיז ' ון, חרדל מלא, חרדל יבש, מלח כף אחת, והפלפל ומכים את תפוחי האדמה במחבת עם מיקסר כף יד במהירות נמוכה עד חלקה מאוד שמנת.
כדי לשרת, תלולית חלק נדיב של תפוחי אדמה על צלחת ארוחת ערב העליון עם נקניקיות כי נחתכו חצי באלכסון.
מפזרים פטרוזיליה קצוצה טרייה ומגישים.