נקניקיות טבעוניות אפויות
אם יש לך מלח, קורטוב של אבקת בצל, חרדל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו צ'יפוטלה אפוי בטטה וקישואים (טבעוני, ללא גלוטן) עם חרדל דבש חריף תוצרת בית (ללא גלוטן עם אופציה טבעונית), טבעוני פעמיים תפוחי אדמה אפויים, ו מטבל חצילים טבעוני אפוי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 450 F. משמנים גיליון עוגיות או קו עם נייר קלף ומניחים בצד.
מערבבים קמח תירס, קמח, אבקת אפייה, מלח, תבלינים, פלפל, תחליף אנר-g-ביצה, 1/3 כוס חלב ללא חלב וסוכר יחד בקערה בינונית. מוסיפים לאט חלב נוסף שאינו חלבי עד לתערובת רטובה וניתן לעבוד איתו. עם זאת, להיזהר זה לא רך מדי או יבש בצקי. מערבבים בעדינות במשך 30 שניות. עבור מיני corndogs, לחתוך את כלבי טופו ל 3 חתיכות שוות, או את הגודל שמתאים מחבת טווינקי שלך. לטבול כל כלב טופו לתערובת קמח תירס, לוודא מצופה באופן שווה שלה. לאחר מכן מניחים על גיליון עוגיות מוכן, להזיז את הציפוי סביב לפי הצורך כדי להבטיח שזה מצופה באופן שווה. אם באמצעות מחבת טווינקי, יוצקים תערובת קטנה בשורה התחתונה של הכנס, להוסיף את הכלב, ולאחר מכן להוסיף יותר הבלילה מעל עד שהוא מכוסה. חוזר.
אופים במשך 10-15 דקות עד הזהב קצת פריך.מידע תזונתי
23gdietary Fiber4gSugars4gProtein11g