נתחי עוגיות סוכר
נתחי עוגיות סוכר עשויים להיות הקינוח שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה עד 9 גר' של חלבון, 31 גרם של שומן, וסך הכל 823 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חג המולד יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם סוכר מגורען, תמצית vanillan, ביציםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: נתחי עוגיות סוכר, נתחי עוגיות סוכר, ו נתחי עוגיות סוכר.
הוראות
מערבבים יחד הראשון 3 מרכיבים.
מקציפים סוכר והבא 2 מרכיבים במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי 2 עד 3 דקות או עד שמנת.
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, מכים אחרי כל תוספת. בהדרגה להוסיף תערובת קמח, פועם רק עד מעורבב.
מחלקים את הבצק ל 4 חלקים שווים; לשטח כל אחד לדיסק בעובי 1/2 אינץ'. לעטוף כל בניילון נצמד; לצנן 30 דקות.
עבודה עם דיסק 1 בכל פעם, במקום על משטח מקומח קלות; רול עד עובי 1/4 אינץ'.
חותכים עם חותך עגול 3 אינץ'.
מניחים 1 אינץ ' זה מזה על 2 דפי אפייה מרופדים בנייר קלף. תרגע 30 דקות.
אופים 10 דקות או עד הקצוות מתחילים חום, החלפת גיליונות אפייה באמצע. מגניב על גיליונות אפייה 10 דקות; להעביר מתלים תיל, מגניב לחלוטין. זיגוג לפי הצורך.