ס ' מורס עוגיות ברים
חטיפי עוגיות של סמורס עשויים להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 5 גרם חלבון, 20 גרם שומן, ובסך הכל של 460 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 15 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לך חלב-שוקולד צ'יפס, ציפוי מרשמלו, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 16%. הציון הזה די גרוע. נסו ס ' מורס עוגיות ברים, ס ' מורס עוגיות ברים, ו יום 11: ס ' מורס עוגיות ברים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל -350 מעלות צלזיוס. מרפדים תבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ 'בנייר כסף ומשאירים סככה בגודל 2 אינץ' על 2 צדדים. רדיד ערפל עם תרסיס בישול.
בקערה שלבו קמח, פירורי קרקר גרהם, אבקת אפייה ומלח; מערבבים היטב. בקערה גדולה, בעזרת מערבל חשמלי במהירות בינונית, מקציפים חמאה וסוכר עד לקבלת אור, כ -2 דקות. מקציפים ביצים עד לקבלת תערובת אחידה. הפחיתו את מהירות המיקסר לנמוכה והקציפו לאט לאט תערובת קמח לתערובת חמאה. מחלקים בצק לשניים. לחץ חצי מהבצק לתבנית עד שהבצק אחיד ושטוח.
מורחים עם ציפוי מרשמלו ומפזרים שוקולד צ ' יפס מעל. מפזרים את הבצק שנותר בגושים. אל תדאג לכסות את החלק העליון; מרשמלו ושוקולד צ ' יפס צריכים להציץ.
אופים עד להזהבה, 30 עד 35 דקות.
מניחים מחבת על רשת להתקרר לחלוטין.
מוציאים מהתבנית, מקלפים נייר כסף וחותכים לסורגים.