סאוארברטן עם ירקות ג'וליאן עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 95 גרם חלבון, 45 גרם שומן, ובסך הכל 1086 קלוריות. מתכון זה מאוכלרשת יש 1 אוהדים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 5 שעות. גשו לסופר וקנו גרגרי ערער, אטריות ביצים, ציר עוף יש על יד כדי להתאים רוטב, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בבצל אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם קאפקייקס תירס ממתקים כמו קינוח. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 75%. מתכונים דומים: סלמון בזיליקום וירקות ג'וליאן, צדפות עלומות בשמפניה עם ג'וליאן של ירקות, תרד עלים וחזיר פרושוטו, ו סקווש ג'וליאן.
הוראות
1
חתוך את הבשר של עודף שומן, מלח אותו ולהניח בצד. הכינו מרינדה על ידי שילוב של יין אדום, חומץ, מים, בצל, גרגירי פלפל, גרגרי ערער, עלי דפנה וציפורן בסיר גדול והביאו לרתיחה על אש גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
גרגרי ערער
פלפל
עלי דפנה
מרינדה
יין אדום
חומץ
ציפורן
בצל
מים
בקר
מלח
ציוד שתשתמש בו
סיר
2
תנו למרינדה הזו להתקרר לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
מרינדה
3
מניחים את הבשר במרינדה מקורר עכשיו, לכסות, לקרר, לילה אם אפשר, אבל לפחות 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
מרינדה
בקר
4
מוציאים את הבשר מהמרינדה ומניחים בצד על מגש שירות. מסננים את המרינדה לסיר, מביאים לרתיחה ומדליקים ואז מצמצמים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מרינדה
בשר
ציוד שתשתמש בו
סיר
5
מחממים את השמן במחבת מטגנת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
מוסיפים את הבקר וצורבים אותו מכל הצדדים, ואז מוציאים לפלטת שירות.
מרכיבים שתצטרך
בקר
7
שלב את הגזר, הבצל והסלרי באותה מחבת ליצירת מירפואה.
מרכיבים שתצטרך
(בערך, כדי ליצור Roux)
גזר
סלרי
בצל
ציוד שתשתמש בו
מחבת
8
קולים במשך 2 עד 3 דקות, נטפל במחבת עם כמות קטנה של המרינדה המחוממת, ואז הוסיפו את רסק העגבניות והמשיכו לבשל עוד 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רסק עגבניות
מרינדה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
9
מוסיפים עוד קצת מהמרינדה המחוממת למחבת ההקפצה כדי להסיר זיגוג, ומנמיכים את האש לבינונית.
מרכיבים שתצטרך
מרינדה
זיגוג
ציוד שתשתמש בו
מחבת
10
מוסיפים את הקמח בהדרגה עד שנוצרת משחה. לאחר מכן, הוסיפו לאט לאט את כל המרינדה המחוממת לתערובת, בדומה להכנת רוקס. אם הרוטב סמיך מדי, מה שעלול לקרות לפעמים בגלל צפיפות הקמח, הוסיפו בהדרגה ציר עוף או ירקות עד שתגיעו לעקביות בה הוא מצפה את גב הכף. מחזירים את הבשר לתבנית, מכסים ומבשלים עד שהם רכים במזלג, בערך 1 1/2 עד 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
מלאי ירקות
מרינדה
בשר
קמח לכל מטרה
רוטב
ציוד שתשתמש בו
מחבת
11
מוציאים בשר ומניחים לנוח 5 עד 10 דקות לפני החיתוך. מסננים את הרוטב, מניחים פרוסות בשר על צלחת ההגשה, כף רוטב מסביב ומקשטים בירקות מאודים ובובות שמנת חמוצה.