תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל את תבשיל הבשר האולטימטיבי. המתכון הזה מכסה %47 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 683 קלוריות, 54 גרם חלבון ו 24 גרם שומן. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. גשו לסופר וקנו פלפלים, עלי דפנה, טימין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו תבשיל הבקר האולטימטיבי, נזיד בקר לבבי-תבשיל בשר מילוי יכול להתבצע בקלות crockpot שלך, ו כבד בקר עם תאנה, בייקון וקרמלית בצל Compote [או הכבד בשר בקר האולטימטיבי] (מתכונים דומים).
הוראות
1
כדי להפוך את המרינדה, מניחים את הבשר בכוס גדולה או מיכל פלסטיק.
מרכיבים שתצטרך
מרינדה
בקר
2
מוסיפים 8 ענפים של טימין, גזר, שום, בצל אדום, קליפת תפוז, ציפורן, פלפל, עלי דפנה, והיין.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומה
פלפל
עלי דפנה
בצל אדום
גזר
ציפורן
שום
טימין
יין
3
מערבבים היטב את המעיל, ואז מכסים ומקררים במשך 4 שעות.
4
הסר בשר מן המרינדה כתם יבש על מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
מרינדה
בקר
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
5
מחממים את השמן ואת החמאה ואת 4 הענפים הנותרים קורנית בסיר כבד תחתית על חום גבוה. כאשר השמן מתחיל לעשן, להסיר את הקורנית.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
טימין
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
6
מוסיפים את הבשר והחום באופן שווה בכל הצדדים. מתבלים במלח ופלפל שחור טחון טרי. מסננים את המרינדה לתוך הבשר ומערבבים עם כף עץ, מגרד את חתיכות טעם בתחתית הסיר.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור טחון
מרינדה
בקר
מלח
ציוד שתשתמש בו
כף עץ
סיר
7
מוסיף זר garni ומניות בשר. מביאים לרתיחה ומבשלים, חשופים, עד שהנוזל מתחיל להתעבות, כ -15 עד 20 דקות. מכסים ומבשלים על אש נמוכה במשך 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
זר Garni
מלאי בשר
8
לאחר כ 2 שעות להוסיף את גזר התינוק, אפונה גן, ופטריות, יחד עם קמצוץ של סוכר כדי לאזן את החומצה מהיין האדום. הפעל את החום מעט ומבשל, חשוף, במשך 30 דקות יותר, עד הירקות והבשר מכרזים. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
גזר גמדי
ירק
פטריות
יין אדום
סוכר
בשר
אפונה
9
מקשטים עם פטרוזיליה קצוצה ועירית. לסחוט חלק השום הקלוי על קרוטונים, טפטוף עם שמן זית כתית מעולה ומגישים עם התבשיל.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה
שום קלוי
קרוטונים
פטרוזיליה
עירית
תבשיל
10
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
11
שים שום על גיליון נייר אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
שום
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
12
רסס עם שמן זית, ומתבלים במלח ופלפל שחור טחון טרי.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור טחון
שמן זית
מלח
13
להוסיף ענף של טימין ולקפל את רדיד סביב השום. מבשלים 30 עד 40 דקות או עד השום הוא רך וזהוב חום.
מרכיבים שתצטרך
שום
טימין
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
14
חום על 1/4 אינץ ' של שמן זית במחבת. כאשר השמן חם, מוסיפים את הלחם בקבוצות ומטגנים עד הזהב משני הצדדים, על 1 דקה לכל צד.