סלסה Veracruzana עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. איש המערות הזה, ללא גלוטן, וכל 30 מתכון משרת 4 . מנה אחת מכילה 233 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. אם יש לכם עלי דפנה, פלפלים, כוסברה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. מתכונים דומים: סלמון בגריל עם לימון ותימין סלסה Veracruzana, הליבוט ורקרוזנה, ו דגים Veracruzana.
הוראות
1
מקום הראשון 4 מרכיבים,לחתוך צדדים למטה, על גיליון אפייה מרופדת רדיד. לצלות 20 דקות או עד עורות שלפוחיות. מגניב ולהסיר עורות.
מניחים שמן במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוסיפים בצל ושום, ומטגנים 5 דקות או עד הבצל רך.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות
5
מניחים עגבניות ופלפלים אדומים במעבד מזון או בבלנדר, ומעבדים עד חלקה. מערבבים תערובת עגבניות לבצל מרוסק. להפחית את החום נמוך, ומבשלים 30 דקות. מערבבים פלפל צהוב רצועות צ ' ילה poblano, עלי דפנה, ושאר החומרים. מבשלים 15 דקות או עד התערובת עבה.
מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. סנדי סנפורד ובנדיקט פינו נואר עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 65 דולר לבקבוק.