סאטיי בקר ואננס עם רוטב בוטנים
סאטיי בקר ואננס עם רוטב בוטנים נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 12 גרם חלבון 7 גרם של שומן, וסך הכל 158 קלוריות. לכו לחנות ותרימו פלפל טחון, מים, אבקת קארי, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו סאטה בקר עם רוטב בוטנים, סאטה בקר עם רוטב בוטנים, ו סאטה בקר קוקוס עם רוטב בוטנים (מתכונים דומים).
הוראות
לקצץ שומן מסטייק. דק לחתוך סטייק באלכסון על פני תבואה ל 24 פרוסות.
שלב בצל ו-7 המרכיבים הבאים בשקית ניילון גדולה zip-top.
להוסיף סטייק לשקית; שקית חותם. להשרות במקרר 8 שעות, מפנה מדי פעם.
הסר סטייק מן התיק, השלכת המרינדה.
מסננים אננס, הזמנה 3/4 כוס מיץ ו 24 נתחי אננס; שמור הנותרים נתחי אננס ומיץ לשימוש אחר.
מערבבים 3/4 כוס מיץ, חמאת בוטנים, ואת 4 המרכיבים הבאים בסיר בינוני, ערבוב היטב. באמצעות cheesecloth או קצות האצבעות, לסחוט מיץ מזנגביל מגורד לתוך סיר; להשליך עיסת. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה; להפחית את החום, ומבשלים 1 דקה, ערבוב כל הזמן.
חוט 1 נתח של אננס ו 1 פרוסת סטייק על כל שיפוד. מחבת מעיל גריל או מחבת nonstick עם ספריי בישול; מקום על חום בינוני גבוה עד חם.
הוסף שיפודים למחבת, ומבשל 1 דקה בכל צד או עד מידה רצויה של doneness.