סאנדיי S'mores
S ' mores סאנדיי עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 14 מנות. מנה אחת מכילה 445 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 23 גרם שומן. זה יכול להיחשב במחיר סביר, עולה בערך $1.07 למנה. אם יש לכם שמנת כבדה, מים, שוקולד, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו S 'mores-N-berry Bars For National s' mores Day - August 10, גלידת חמאת בוטנים וגלידה, ו עוגת גלידת הפירות שלנו (מתכונים דומים).
הוראות
לגלידת מרשמלו קלויה: מטגן מראש כדי גבוה ולהתאים מתלה כדי 6 אינץ ' מתחת אלמנט. באופן שווה להפיץ מרשמלו בתבנית אפייה חסינת מטאטאים רחבה. לצלות עד צמרות מרשמלו הם קלויים חום, על 4 דקות.
הסר מטאטאים ומערבבים מרשמלו לתוך הדבק, הקפד לשלב העליון קלוי לתוך הדבק.
חזור אל broiler עד העליון הוא קלוי חום, על 2 דקות.
הסר מטאטאים ומערבבים להדביק שוב לשלב למעלה קלוי. חזור עד ממרח מרשמלו הוא אפילו, צבע שזוף, 4 עד 5 פעמים בסך הכל.
בסיר כבד, לטאטא יחד חלמונים ביצה וסוכר עד בשילוב טוב. לאט לאט לטאטא בחלב, ערבוב היטב לשלב תערובת חלמון מלא.
באמצעות מרית, להעביר ממרח מרשמלו קלוי לסיר ולמקם מעל חום בינוני. אם הדבק תופס את, מערבבים לעתים קרובות עם מקציף כדי לשבור חתיכות מרשמלו. כמו בסיס פודינג מחמם את הדבק יהיה להתמוסס.
לבשל עד פודינג מתעבה ומצפה את החלק האחורי של כף; אצבע סחוב על הכף צריך להשאיר קו נקי.
מוסיפים וניל ומלח לפי הטעם, ואז מסננים לתוך מיכל אטום וצינה לילה לפני נטישה על פי הוראות היצרן. גלידה קרה במקפיא לפחות שלוש שעות לפני ההגשה,
מניחים סיר כבד על אש נמוכה וממיסים שוקולד וחמאה יחד עם סירופ תירס וסוכר. כאשר משולבים באופן מלא, לטאטא אבקת קקאו עד לא גושים להישאר.
לטאטא במים, מלח, וניל ומבשלים עד שהרוטב פשוט מגיע לרתיחה. רוטב ניתן להגיש מיד או בקירור לאחר מכן. כדי להתחמם שוב, רוטב מיקרוגל במשך 30 עד 60 שניות.
כדי להרכיב: לגרוף גלידה על קרקרים גרהם בראש עם רוטב פאדג ' חם.