קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות14
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

סאנדיי S'mores

סאנדיי S'mores
S ' mores סאנדיי עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 14 מנות. מנה אחת מכילה 445 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 23 גרם שומן. זה יכול להיחשב במחיר סביר, עולה בערך $1.07 למנה. אם יש לכם שמנת כבדה, מים, שוקולד, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו S 'mores-N-berry Bars For National s' mores Day - August 10, גלידת חמאת בוטנים וגלידה, ו עוגת גלידת הפירות שלנו (מתכונים דומים).

הוראות

1
לגלידת מרשמלו קלויה: מטגן מראש כדי גבוה ולהתאים מתלה כדי 6 אינץ ' מתחת אלמנט. באופן שווה להפיץ מרשמלו בתבנית אפייה חסינת מטאטאים רחבה. לצלות עד צמרות מרשמלו הם קלויים חום, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מקלות בייגלה דקים או קיסמי שינייםמקלות בייגלה דקים או קיסמי שיניים
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
2
הסר מטאטאים ומערבבים מרשמלו לתוך הדבק, הקפד לשלב העליון קלוי לתוך הדבק.
מרכיבים שתצטרך
מקלות בייגלה דקים או קיסמי שינייםמקלות בייגלה דקים או קיסמי שיניים
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
3
חזור אל broiler עד העליון הוא קלוי חום, על 2 דקות.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
4
הסר מטאטאים ומערבבים להדביק שוב לשלב למעלה קלוי. חזור עד ממרח מרשמלו הוא אפילו, צבע שזוף, 4 עד 5 פעמים בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
מקלות בייגלה דקים או קיסמי שינייםמקלות בייגלה דקים או קיסמי שיניים
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
5
הסר מטאטא ולהניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
6
בסיר כבד, לטאטא יחד חלמונים ביצה וסוכר עד בשילוב טוב. לאט לאט לטאטא בחלב, ערבוב היטב לשלב תערובת חלמון מלא.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
7
להקציף בשמנת.
מרכיבים שתצטרך
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
8
באמצעות מרית, להעביר ממרח מרשמלו קלוי לסיר ולמקם מעל חום בינוני. אם הדבק תופס את, מערבבים לעתים קרובות עם מקציף כדי לשבור חתיכות מרשמלו. כמו בסיס פודינג מחמם את הדבק יהיה להתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
מקלות בייגלה דקים או קיסמי שינייםמקלות בייגלה דקים או קיסמי שיניים
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
9
לבשל עד פודינג מתעבה ומצפה את החלק האחורי של כף; אצבע סחוב על הכף צריך להשאיר קו נקי.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
10
מוסיפים וניל ומלח לפי הטעם, ואז מסננים לתוך מיכל אטום וצינה לילה לפני נטישה על פי הוראות היצרן. גלידה קרה במקפיא לפחות שלוש שעות לפני ההגשה,
מרכיבים שתצטרך
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
1
מניחים סיר כבד על אש נמוכה וממיסים שוקולד וחמאה יחד עם סירופ תירס וסוכר. כאשר משולבים באופן מלא, לטאטא אבקת קקאו עד לא גושים להישאר.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2
לטאטא במים, מלח, וניל ומבשלים עד שהרוטב פשוט מגיע לרתיחה. רוטב ניתן להגיש מיד או בקירור לאחר מכן. כדי להתחמם שוב, רוטב מיקרוגל במשך 30 עד 60 שניות.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
כדי להרכיב: לגרוף גלידה על קרקרים גרהם בראש עם רוטב פאדג ' חם.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים שלמים של גרהם, שבורים לחתיכות גדולותקרקרים שלמים של גרהם, שבורים לחתיכות גדולות
עוגיות חמאת בוטנים, קצוצות גסעוגיות חמאת בוטנים, קצוצות גס
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת