סביצ'ה חסילונים וצדפות
המתכון שרימפס וסביצ'ה צדפות יכול לספק השתוקקות דרום אמריקה שלך בערך 45 דקות. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 130 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 6 גרם של שומן למנה. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. לך לחנות ותביא צדפות, פלפל חריף, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: סביצ'ה חסילונים וצדפות עם טקילה, בראנץ 'ראשון: שרימפס וצדפות סביצ' ה, ו חסילונים וצדפות ממולאים אבוקדו.
הוראות
לשטוף שרימפס וצדפות. ממלאים קערה במי קרח.
במחבת 3-4 ליטר מעל חום גבוה, להביא כ 2 ליטרים מים לרתיחה.
מוסיפים את השרימפס, מפחיתים את החום כדי לשמור על רתיחה ומבשלים עד שהשרימפס אטום אך עדיין נראה לח במרכז החלק העבה ביותר (חתוך לבדיקה), 1 עד 2 דקות.
הסר עם מסננת או כף מחוררת לטבול במי קרח עד מגניב.
מוסיפים צדפות למים רותחים ומבשלים עד אטום אבל עדיין לח-מחפש במרכז (לחתוך לבדוק), 1 עד 2 דקות; להרים לטבול במי קרח עד מגניב.
חותכים כל שרימפס לרוחב לשלישים.
בינתיים, בקערה זכוכית או קרמיקה, מערבבים חלב קוקוס, מיץ ליים, פלפל, צ ' ילי, כוסברה, זנגביל ומלח. מערבבים בשרימפס וצדפות. כיסוי וצינה לפחות 6 שעות או עד 1 יום.
כף לתוך קערה גדולה או על מגש מעוטר.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
שרימפס ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, ו סוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא מארק מערב פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
![מארק ווסט פינו גריג ' יו]()
מארק ווסט פינו גריג ' יו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדר עם גימור עדין, נקי, מתמשך.נסה זיווג עם דגים וצ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ, וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.