קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות15
מגזין

סביצ'ה פרואניname

סביצ'ה פרואניname
סביצ'ה פרואני המתכון מוכן תוך כ 45 דקות, וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן, חלב חינם, ו pescatarian ומתאים לאוהבי מזון דרום אמריקאי. מנה אחת מכילה 68 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך מיץ ליים, מלח כשר, אוזן של תירס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו "דון סביצ' ה " ו "סביצ' ה מטבח פרואני " ספר בישול, סביצ'ה דה מנגו (סביצ' ה מנגו) מסביצ'ה: מטבח פרואני, ו סביצ'ה פרואניname (מתכונים דומים).

הוראות

1
הגדר מסננת בסדר מעבר קערה קטנה. Purée הראשון 4 ingredents ו 4 קוביות קרח גדולות בבלנדר untilsmooth.
מרכיבים שתצטרך
גומי מציל חייםגומי מציל חיים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מוסיפים בצל; דופק 3-4 פעמים. Strainliquid לתוך קערה בינונית. מערבבים במיץ צדפות, אם תרצה; מתבלים במלח. כיסוי וצינה.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים (בערך 2 עד 3 בינוניים), קלופים וחתוכים לקוביותתפוחי אדמה רדומים (בערך 2 עד 3 בינוניים), קלופים וחתוכים לקוביות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
1
יוצקים מים לתוך סיר גדול הראשוןעם סל קיטור לעומק של 1"; מביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
2 פטרוזיליה בינונית, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'2 פטרוזיליה בינונית, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
הוסף בטטה, כיסוי, ומבשל עד רק מזלג מכרז, על 30minutes.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
3
העברה לצלחת; בואו מגניב.
4
בינתיים, להוסיף יותר מים לאותו סיר, במידת הצורך, כדי למדוד 1"; להביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
מוסיפים את האוזן של תירס לסיר ואדים עד פריך במכרז, 2-3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תירס על קלחתירס על קלח
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
העברה לצלחת; בואו להתקרר לחלוטין.
7
חצי תפוח אדמה לאורכו. באמצעות כדור smallmelon, לגרוף כדורי תפוחי אדמה ולאכסן אותם בקערה קטנה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
Cutkernels מ cob. שמור גרעיני כוס 1/3 (שמור גרעינים נוספים לשימוש נוסף).
9
לשפשף קערה גדולה עם הצדדים לחתוך של צ ' ילה;להשליך.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
10
מניחים פלוק, 2/3 של בצל, leche detigre, ו 4 קוביות קרח גדולות בקערה; מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
גומי מציל חייםגומי מציל חיים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
11
בואו להשרות במשך 2 דקות; להסיר קרח.מקפלים תפוחי אדמה ותירס; מתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
12
באמצעות כף מחוררת, לחלק cevichein לקערות קטנות או על צלחות.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
13
Drizzleceviche עם leche de tigre מהקערה;מקשטים עם בצל וכוסברה הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שמן צמחי3 כפות שמן צמחי
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון