קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות8
ציון בריאות3
מגזין

סביצ'ה שפמנון

סביצ'ה שפמנון
סביצ'ה שפמנון נטול גלוטן,, ללא חלב ופסקטריאן ומספק כ 8 מנות. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 10 גרם חלבון, 11 גרם שומן, ובסך הכל של 162 קלוריות. המתכון הזה מכסה 9% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לכו לחנות והרימו עלי אורגנו, פילה שפמנון שגדל בחווה, גרידת ליים ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זה הוא משתלמת מתכון לחובבי אוכל דרום אמריקאי. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. עם כפית ציון 38%, המנה הזו לא כל כך מרהיבה. מתכונים דומים: סביצ'ה דה קאמר קון קוקו (סביצ' ה שרימפס קוקוס), דון סביצ'ה {} וסביצ' ה ספר בישול מטבח פרואני {בגידה}, ו סביצ'ה דה מנגו (סביצ' ה מנגו) מסביצ'ה: מטבח פרואני.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
הכניסו את שפמנון, גרידת האשכוליות, גרידת הליים, מיץ האשכוליות ומיץ הליים לשקית גדולה הניתנת לסגירה חוזרת.
מרכיבים שתצטרך
1 אשכולית אדומה, מעולה, חלקים חצויים1 אשכולית אדומה, מעולה, חלקים חצויים
גרידת אשכוליותגרידת אשכוליות
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
שפמנוןשפמנון
3
הכניסו את השקית למיכל חסין דליפות והכניסו למקרר למשך 4 עד 8 שעות, והפכו 2 עד 3 פעמים, במהלך תקופה זו, לפיזור אחיד של המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
4
מסננים את המרינדה ומכניסים את הדג לקערת הגשה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
5
מוסיפים את העגבנייה, הבצל, שמן הזית, השום, הג ' לפנו, הכוסברה, האורגנו, המלח, הסוכר, הכמון והאבוקדו ומערבבים בעדינות לאיחוד. מכסים ומכניסים למקרר למשך 30 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
1 כף חלפיניו, פרוס דק1 כף חלפיניו, פרוס דק
1 פלפל ארבול מיובש1 פלפל ארבול מיובש
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
עד 6 עגבניות ירוקות בינוניות, פרוסות בעובי 1.5 ס"מעד 6 עגבניות ירוקות בינוניות, פרוסות בעובי 1.5 ס"מ
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
עם שקדים (1.45 אונקיות כל אחד), קצוציםעם שקדים (1.45 אונקיות כל אחד), קצוצים
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

שפמנון בתפריט? נסה להתאים עם פינו גריגיו, גרונר וולטלינר ופינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריגיו או גררננר וולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים חזקים כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא לאבבלוק פינו גרי. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 24 דולר.
לאבבלוק פינו גרי
לאבבלוק פינו גרי
לאבבלוק פינו גרי הוא זהוב חיוור עם רמזים לירוק. הבציר 2013 הוא סגנון יבש עם ניחוחות פרחוניים ורמז לאננס בשל. החיך חושף אגס עלום וכתום דם, ומסיים בנגיעה של הדרים, מרקם טוב ותחושת פה עשירה.