קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות8
ציון בריאות3
מגזין

סביצ'ה שפמנון

סביצ'ה שפמנון
סביצ'ה שפמנון נטול גלוטן,, ללא חלב ופסקטריאן ומספק כ 8 מנות. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 10 גרם חלבון, 11 גרם שומן, ובסך הכל של 162 קלוריות. המתכון הזה מכסה 9% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לכו לחנות והרימו עלי אורגנו, פילה שפמנון שגדל בחווה, גרידת ליים ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זה הוא משתלמת מתכון לחובבי אוכל דרום אמריקאי. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. עם כפית ציון 38%, המנה הזו לא כל כך מרהיבה. מתכונים דומים: סביצ'ה דה קאמר קון קוקו (סביצ' ה שרימפס קוקוס), דון סביצ'ה {} וסביצ' ה ספר בישול מטבח פרואני {בגידה}, ו סביצ'ה דה מנגו (סביצ' ה מנגו) מסביצ'ה: מטבח פרואני.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
הכניסו את שפמנון, גרידת האשכוליות, גרידת הליים, מיץ האשכוליות ומיץ הליים לשקית גדולה הניתנת לסגירה חוזרת.
מרכיבים שתצטרך
1 אשכולית אדומה, מעולה, חלקים חצויים1 אשכולית אדומה, מעולה, חלקים חצויים
גרידת אשכוליותגרידת אשכוליות
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
שפמנוןשפמנון
3
הכניסו את השקית למיכל חסין דליפות והכניסו למקרר למשך 4 עד 8 שעות, והפכו 2 עד 3 פעמים, במהלך תקופה זו, לפיזור אחיד של המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
4
מסננים את המרינדה ומכניסים את הדג לקערת הגשה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מוסיפים את העגבנייה, הבצל, שמן הזית, השום, הג ' לפנו, הכוסברה, האורגנו, המלח, הסוכר, הכמון והאבוקדו ומערבבים בעדינות לאיחוד. מכסים ומכניסים למקרר למשך 30 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
ליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוטליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוט
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

שפמנון בתפריט? נסה להתאים עם פינו גריגיו, גרונר וולטלינר ופינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריגיו או גררננר וולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים חזקים כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא לאבבלוק פינו גרי. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 24 דולר.
לאבבלוק פינו גרי
לאבבלוק פינו גרי
לאבבלוק פינו גרי הוא זהוב חיוור עם רמזים לירוק. הבציר 2013 הוא סגנון יבש עם ניחוחות פרחוניים ורמז לאננס בשל. החיך חושף אגס עלום וכתום דם, ומסיים בנגיעה של הדרים, מרקם טוב ותחושת פה עשירה.