סגנון דרום-מערבי פעמיים תפוחי אדמה אפויים
תפוחי אדמה אפויים בסגנון דרום-מערבי עשויים להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים שלך. צופה הדמות שלך? זה מתכון ללא גלוטן יש 288 קלוריות, 12 גרם חלבון, ו 17 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 13% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 15 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, שום, חמאה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה הביא לך את כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף די טוב של 46%. נסו בטטות ממולאות בסגנון דרום-מערבי, דרום מערב פעמיים תפוחי אדמה אפויים, ו קציץ בשר דרום-מערבי ותפוחי אדמה אפויים (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים כל תפוח אדמה במיקרוגל עד שהוא רך מספיק כדי לנקב בעזרת מזלג, בערך 8 דקות. אפשר לתפוחי אדמה להתקרר, ואז פורסים לשניים לאורך.
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
גורפים את מרכזי חצאי תפוחי האדמה ומשאירים בערך 1/2 אינץ ' תפוח אדמה בעור כדי לשמור על צורתו.
מניחים עורות על תבנית משומנת ומניחים את הכדורים לקערה. מועכים את תפוח האדמה בקערה עם חלב, מלח, פלפל וחמאה עד לקבלת תערובת חלקה, או חלקה ככל שתעדיפו. מערבבים פנימה את הפלפלים הירוקים והאדומים, הג ' לפנו והשום עד לפיזור אחיד. תל את התערובת לקליפות תפוחי האדמה.
מפזרים גבינה וחתיכות בייקון מעל.
אופים 15 דקות בתנור שחומם מראש, או עד שהגבינה מתחילה לצלות.