תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל סוכר אגוז מזוגג ברי. מתאים ל-20 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 297 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך טריזים תפוחים, אגוזי מקדמיה, סוכר חום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 24 שעות ו-18 דקות. נסו סוכר ואגוזים מזוגגים ברי, ברי משמש מזוגג, ו פניני עוף בזיגוג תאנה עם ברי (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה קטנה מערבבים יחד את הסוכר, האגוזים והברנדי. כיסוי וצינה לפחות 24 שעות או עד 1 שבוע.
מרכיבים שתצטרך
ברנדי
סוכר
אגוזים
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
מחממים תנור ל 500 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
3
מניחים את גבינת הברי על מגש או צלחת פשטידה.
מרכיבים שתצטרך
ברי.
4
אופים במשך 4 או 5 דקות או עד ברי הוא מעט מתרכך.
מרכיבים שתצטרך
ברי.
ציוד שתשתמש בו
תנור
5
מורחים את תערובת הסוכר בשכבה זוגית על גבי הברי החם ואופים במשך 2 עד 3 דקות יותר, או עד שהסוכר נמס.
מרכיבים שתצטרך
מורחים
סוכר
ברי.
ציוד שתשתמש בו
תנור
6
מברשת פרי טריזים עם מיץ לימון ולסדר אותם סביב צד 1 של גבינת ברי.