קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 10 דק.
מנות10
ציון בריאות17
מגזין

סוכר חום-חזיר מזוגג בורבון

סוכר חום-חזיר מזוגג בורבון
הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-10 דקות. אם יש לכם בורבון, משקה קולה, סוכר חום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר חום בהיר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת משמש עם סוכר חום ומאפה קינמון כקינוח. נסו ציפוי סוכר חום עם רוטב בורבון, Poundcake סוכר חום מזוגג בורבון, ו גלידת סוכר חום בורבון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
הסר את העור מן החזיר, לקצץ שומן 1/4 אינץ ' עובי. לעשות חתכים רדודים בשומן 3/4 אינץ ' זה מזה בדפוס יהלום.
מרכיבים שתצטרך
חםחם
3
הכנס ציפורן במרכזים של יהלומים.
מרכיבים שתצטרך
ציפורןציפורן
4
מניחים חזיר במחבת 13 x 9 אינץ משומן קלות. מערבבים יחד סוכר חום ואת הבא 3 מרכיבים; תערובת כפית על בשר חזיר.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
חםחם
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
אופים ב 350 על מתלה התנור הנמוך ביותר 2 שעות ו 30 דקות, צולל לאט עם מיצי פאן כל 15 עד 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
6
הסר את החזיר מהתנור, ולתת לעמוד 20 דקות לפני חיתוך, מתבלים מדי פעם עם מיצי פאן.
מרכיבים שתצטרך
חםחם
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת